SUMMER CAMP ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΑΘΟΣ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΝΩΣΗ

 

ΓΙΑ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

ENOSI

 

 

 

TO SUMMER CAMP 2022 ΦΕΡΝΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ

 

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

 

Τα σχολεία κλείνουν και από τις 16 Ιουνίου έως 8 Ιουλίου 2022, το μεγάλο και διαφορετικό SUMMER CAMP ξεκινά!

Δραστηριότητες, Αθλητισμός και Δροσερές Βουτιές, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ, στο Κολυμβητήριο!

Το SUMMER CAMP 2022, μέσα από την συνεργασία του ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ και του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗ, φέρνει τον τέλειο συνδυασμό αθλητικής και ψυχαγωγικής δράσης!

Αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδι, ξεγνοιασιά, αλλά και οι απολαυστικές βουτιές στο κολυμβητήριο, στην διάθεση αγοριών και κοριτσιών για ένα αξέχαστο καλοκαίρι!

Αυτό είναι το πρωτότυπο και αλλιώτικο καλοκαιρινό SUMMER CAMP προκειμένου αγόρια και κορίτσια, να περάσουν παίζοντας, μαθαίνοντας και φυσικά απολαμβάνοντας δροσερές βουτιές στο κολυμβητήριο! Δυνατότητα επιλογής συμμετοχής από 1 έως 3 εβδομάδες!

Το κάμπ θα διεξαχθεί στο κλειστό γυμναστήριο του 8ου Γυμνασίου Αιγάλεω και στο κολυμβητήριο του Αιγάλεω.

 

Πληροφορίες – Εγγραφές: 210 5698865 – 6978 111616

 

 

 

 

ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ

 

Εδώ και μερικά χρόνια, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω (λαμβάνει μέρος στην Β΄ ΕΣΚΑ) και ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας (αγωνίζεται στην Α΄ ΕΣΚΑ), συνεργάζονται σε πολλαπλό επίπεδο, τόσο όσο αφορά στα τμήματα μπάσκετ, στην ανταλλαγή τεχνογνωσίας, αλλά και στην διοργάνωση αντίστοιχων καλοκαιρινών καμπ από τα προηγούμενα έτη.

Ήδη από το περασμένο καλοκαίρι, όμως, ένα άλλο ζήτημα μπήκε στο επίπεδο συζήτησης θεμάτων, και αυτό αφορούσε την συγχώνευση των δύο (2) σωματείων.

Πάρα πολλές οι συναντήσεις και συζητήσεις των δύο (2) Προέδρων των ομάδων, του Θεμιστοκλή Αιγάλεω κ. Γιάννη Δαμόπουλου και του Προέδρου του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργου Γράψα, οι οποίοι έχουν προχωρήσει αυτό το πλάνο, ενώ σχεδόν έχουν ολοκληρωθεί απαιτούμενες γραφειοκρατικές και θεσμικές διαδικασίες, υπό τη Νομική Συμβουλή του δικηγορικού γραφείου του κ. Άγγελου Νικόπουλου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να υπάρξουν και οι τελικές ανακοινώσεις.

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, Γιώργος Γράψας και δεξιά ο ομόλογος του, του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Γιάννης Δαμόπουλος

 

 

MOUSKX