MOUSKATK

 

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Ξεκίνησε προχθές την Δευτέρα το απόγευμα η νέα αγωνιστική περίοδος για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει του πρωταθλήματος της Γ΄ Αθήνας. Σε σχέση με την περασμένη σεζόν ο ιστορικός σύλλογος της πόλης παρουσιάζεται πάνοπλος και δυνατός, καθώς στις τάξεις του σωματείου παρέμεινε ο βασικός κορμός, ενώ έγιναν και τρεις σπουδαίες μεταγραφές, που τον ισχυροποιούν ακόμη περισσότερο. Βέβαια οι μεταγραφές δεν τελείωσαν ακόμη και μάλλον έμεινε ανοιχτό «παράθυρο» για δύο με τρεις ακόμη προσθήκες.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, αποκτήθηκαν ο 33χρονος έμπειρος στόπερ Δημήτρης Αξιώτου από τον Παννεαπολικό, ο 21χρονος ταλαντούχος εξτρέμ Κώστας Δόσης από τον Κολωνό, ενώ σπουδαίο μεταγραφικό «μπαμ» έγινε με την προσθήκη του 25χρονου μέσου Κώστα Κάσσου από τον Ολ. Λιοσίων.

 

AXIOTOU

 

ΑΞΙΩΤΟΥ

 

 

KASSOSTHEM

 

ΚΑΣΣΟΣ

 

DOSIS

 

ΔΟΣΗΣ

 


Παράλληλα ανανεώθηκαν οι δανεισμοί των Δούλιογλου, Φωτίου από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και του Πλατσίδα από τον Α.Ο. Αιγάλεω.
Από τον περσινό βασικό κορμό έμειναν οι Καλαϊτζάκης, Χρονάς, Τζιόρας, Καλός, Πολιάς, Μαυροφρύδης, Ζάγκας, Φραμπασχάλης, Γριμμάνης, Ραφτόπουλος, Λαγκαδίτης, Πατσούρας, Θωμαίδης, Πουλόπουλος, Ντουντούμης και ο πολύπειρος Χρήστος Σωπιάδης.
Αντίθετα από τον σύλλογο αποδεσμεύθηκαν οι Τουλοβασίλης, Δουλγέρογλου, Πολίτης, Παλαμίδας, Ασημακούλας και Ευθυμιόπουλος.

 

SOPIADIS

 

ΣΩΠΙΑΔΗΣ


«Νομίζω ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Θεμιστοκλής θα παρουσιαστεί πιο βελτιωμένος σε σχέση με τη περσινή σεζόν, όπου για μας ήταν περισσότερο μια πειραματική χρονιά, καθώς η ομάδα ανασυστάθηκε πέρυσι τον Ιούλιο και επέστρεψε στα αθηναϊκά γήπεδα έπειτα από έξι έτη απραξίας. Είχαμε λοιπόν την ευκαιρία πέρυσι να δοκιμάσουμε πολλούς παίκτες και να καταλήξουμε σε έναν βασικό κορμό, ο οποίος αποτελεί την μαγιά για το νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας. Παράλληλα, έγιναν οι απαραίτητες αποδεσμεύσεις και οι χρήσιμες μεταγραφικές προσθήκες για να είμαστε δυνατοί και υπολογίσιμοι. Πλέον θα δουλέψουμε και είμαι σίγουρος ότι θα η φετινή βελτίωση θα φανεί πραγματικά μέσα στο γήπεδο», τόνισε κατά την έναρξη της προετοιμασίας ο προπονητής της ομάδας κ. Αντώνης Μουσκάτ.

 

MOUSKATK

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΜΟΥΣΚΑΤ