ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Εκπλήσσει ευχάριστα η ομάδα μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, η οποία πάντα ρίχνει το βάρος και στις ακαδημίες του συλλόγου. Φέτος έπειτα από απόφαση της διοίκησης υπό τον πρόεδρο κ. Γιάννη Δαμόπουλο, αποφασίστηκε ότι όποια παιδιά ηλικίας 2002 – 2003 εγγραφούν στο σωματείο, δεν θα καταβάλλουν καμία μηνιαία συνδρομή. «Κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου μέσα σε τόσο δύσκολες εποχές να μην επιβαρύνουμε τις ελληνικές οικογένειες, να προσφέρουμε ότι μπορούμε, να προσελκύσουμε τα νέα παιδιά στο αγαπημένο μας άθλημα και μακάρι να μας δοθεί η ευκαιρία αυτή η πρωτοβουλία μας να επεκταθεί και σε άλλα τμήματα. Τουλάχιστον ξεκινάμε από αυτό το σημείο», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Δαμόπουλος. Αξίζει να σημειώσουμε ότι Τεχνικός Διευθυντής των ακαδημιών μπάσκετ του σωματείου ανέλαβε ο προπονητής Άγγελος Λαγός.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημίες επικοινωνήστε: 6944 684617 (Δαμόπουλος Γιάννης), 6936 145003 (Παπαντωνίου Τάσος), 6980 083772 (Λαγός Άγγελος).

 

Στην κεντρική φωτογραφία, από αριστερά ο επιχειρηματίας, μέλος του ΔΣ του τμήματος μπάσκετ και μεγάλος χορηγός του συλλόγου κ. Αντώνης Μουσκάτ (ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ) και δεξιά ο Πρόεδρος του τμήματος μπάσκετ του Θεμιστοκλή κ. Γιάννης Δαμόπουλος.