ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

MZVG

 

 

Ο περσινός… χωρισμός δεν κράτησε πολύ τελικά και ο Κώστας Ζαφειρόπουλος (φώτο / δεύτερος από αριστερά), ο έμπειρος γκαρντ, ανήκει πλέον στο δυναμικό της ομάδας μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, έπειτα από τις επαφές που είχε με τον Πρόεδρο του σωματείου κ. Γιάννη Δαμόπουλου και στο πλαίσιο της ενίσχυσης του συλλόγου ενόψει της νέας περιόδου 2018-2019 στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΣΚΑ.
Ο Ζαφειρόπουλος, το περασμένο καλοκαίρι και έπειτα από 7 χρόνια παρουσίας, είχε αποχωρήσει από τον Θεμιστοκλή με προορισμό την Παλατιανή Ιλίου, ομάδα με την οποία πανηγύρισε πριν λίγο χρονικό διάστημα την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ.
Εκτός, όμως, από τον Ζαφειρόπουλο, ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω ανακοίνωσε και την απόκτηση των Κυριάκου Βλαβιανού (φώτο / δεύτερος από δεξιά), Άγγελου Γράψα (πρώτος από δεξιά) από τον Δία Χαϊδαρίου, μεταγραφικές προσθήκες στις οποίες είχε σημαντική συμβολή και ο Αντιπρόεδρος του σωματείου, ο επιχειρηματίας κ. Αντώνης Μουσκάτ (ΣΧΟΛΕΣ ΟΔΗΓΩΝ ΜΟΥΣΚΑΤ) / (φώτο - πρώτος από αριστερά), ο οποίος μας δήλωσε: «Κάνουμε ότι είναι δυνατό και καλύτερο, τόσο εγώ, όσο και ο Πρόεδρος κ. Δαμόπουλος, προκειμένου ο ιστορικός Θεμιστοκλής Αιγάλεω, να είναι αξιόμαχος και να εκπροσωπεί επάξια την πόλη μας. Για εμάς ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω είναι κάτι παραπάνω από μια απλή ομάδα».

 

MOUSKX