ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΤΣΑΠΑΚΗ

 

ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

GDT

 

 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ του Θεμιστοκλή Αιγάλεω έπειτα από την εκτός έδρας ήττα για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ, όπου η ομάδα της πόλης μας έχασε από την Παλατιανή με 61-53. Έπειτα από ένα (1) σχεδόν χρόνο κοινής πορείας λύθηκε η συνεργασία με τον κόουτς Μάνο Τσαπάκη (φώτο δεξιά) και ο Πρόεδρος του σωματείου κ. Γιάννης Δαμόπουλος (μεσαία φώτο) ήρθε σε επίτευξη συμφωνίας με τον γνωστό στις τάξεις του σωματείου Γιάννη Αντωνόπουλο (φώτο αριστερά).
Ο Τσαπάκης ήρθε στον σύλλογο στις 22 Δεκεμβρίου 2017, διαδεχόμενος τον Τάκη Σφυρή. Ο νέος προπονητής του Θεμιστοκλή Αιγάλεω Γιάννης Αντωνόπουλος, που θα έχει για βοηθό τον Δημήτρη Βαρσαμούλη, από το περασμένο καλοκαίρι είναι βοηθός προπονητή στην γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Πανιωνίου που αγωνίζεται στην Α1 Εθνική κατηγορία, ενώ στον πάγκο του Θεμιστοκλή ήταν και πριν 7 χρόνια, όταν επί θητείας του το αιγαλιώτικο σωματείο είχε πανηγυρίσει την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ. Την περασμένη σεζόν (2017-2018) ο Αντωνόπουλος ήταν στον πάγκο του Φίλιππου Περιστερίου με τον οποίο πανηγύρισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ ΕΣΚΑ.
Ο Αρκάδας την καταγωγή (όπως και ο Πρόεδρος Γιάννης Δαμόπουλος) Γιάννης Αντωνόπουλος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του Θεμιστοκλή την προσεχή Πέμπτη, όπου οι Αιγαλιώτες θα υποδεχθούν για την 12η αγωνιστική την σκληροτράχηλη Ολυμπιάδα Παπάγου, σε έναν αγώνα με ιδιαίτερη βαθμολογική σημασία.
Έπειτα από 11 αγωνιστικές ο Θεμιστοκλής Αιγάλεω είναι στην 5η θέση (ισοβαθμεί με τους Θρακομακεδόνες) με 17 βαθμούς έχοντας 6 νίκες, 5 ήττες και σύνολο πόντων 702-710.
 Την είδηση της έλευσης του Αντωνόπουλου στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω ανέφερε πρώτο το BasketForum.

 

 

PAPNEW