ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

arxxrautop

 

 

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΑΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 

ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

 

Η είδηση της περασμένης εβδομάδας, που είχαμε γράψει στο προηγούμενο φύλλο μας, με την έλευση του προπονητή Γιαννούλη Βέρρα στον πάγκο του Θεμιστοκλή Αιγάλεω ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2021-2022, ήταν το αρχικό στίγμα, ότι κάτι άλλαξε, εν μέσω θέρους, ριζικά στο ιστορικό σωματείο της πόλης μας.

Η αλλαγή αφορούσε την δομική αλλαγή στον τρόπο διαχείρισης και λειτουργίας της ομάδας, εν προκειμένω, στο ανδρικό τμήμα, όπου μια ομάδα νέων προσώπων από την πόλη μας, με επικεφαλής τον ένθερμο φίλο του σωματείου, κ. Γιώργο Ραυτόπουλο, μπήκαν μπροστά και ανέλαβαν την πρώτη ομάδα.

Ο Γιώργος Ραυτόπουλος, γέννημα – θρέμμα της περιοχής του Λιούμη Αιγάλεω, δεν είναι άγνωστος στον σύλλογο, είναι οπαδός του ιστορικού σωματείου από τα παιδικά του χρόνια, ενώ μάλιστα πριν από τρεις (3) σεζόν, είχε διατελέσει και Γενικός Αρχηγός του ανδρικού τμήματος.

Άρα το ενδιαφέρον του για την ομάδα δεν υποχώρησε ποτέ, και σε αυτό το πλαίσιο όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο επιτυχημένος επαγγελματίας εστίασης (καταστήματα ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ) είχε συνεχείς επαφές με τον Υπεύθυνο του συλλόγου κ. Γιώργο Κωνσταντόπουλο.

Οι επαφές αυτές εντάθηκαν τον Ιούλιο, όπου σε ένα πρώτο πλάνο συμφωνίας, αποφασίστηκε ο Γιώργος Ραυτόπουλος, μαζί με άλλους επιχειρηματίες, επαγγελματίες, βετεράνους παίκτες και φίλους του συλλόγου, να «τρέξουν» το ανδρικό τμήμα.

Επειδή η αίγλη του ποδοσφαιρικού Θεμιστοκλή Αιγάλεω είναι μεγάλη και έχει τεράστια δυναμική, ειδικά στην περιοχή του Λιούμη Αιγάλεω, ο Γιώργος Ραυτόπουλος σε αυτή την πρώτη φάση «συνασπισμού», βρήκε και άλλους συμπαραστάτες σε αυτή την επανεκκίνηση του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, καθώς σε αυτό το σχήμα διοίκησης και διαχείρισης του ανδρικού τμήματος, σε αυτή την αρχική μορφή, θα είναι επίσης ο αδελφός του Νίκος Ραυτόπουλος, ο Νίκος Στέφος (επιχειρηματίας «ΘΕΡΜΗ ΓΩΝΙΑ»), ο εμβληματικός βετεράνος της ομάδας Διονύσης Στυλιανόπουλος, ο Στέλιος Βίλα, ο Χρήστος Λιαμπότης και έπονται και άλλοι.

 

 

MAGNEWWW21