FULL ΤΩΝ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΣΤΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ – ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ

ARXOKTHPR

 

 

Μπορεί το ματς Θεμιστοκλής Αιγάλεω - Προμηθέας για την 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, που διεξήχθη το πρωί της… συννεφιασμένης Κυριακής 31 Οκτωβρίου 2021 στο ΔΑΚ Αιγάλεω, να είχε τρία (3) πέναλτι και δύο (2) δοκάρια, αλλά δεν ανέδειξε νικητή, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Μόλις στο 40΄΄ δευτερόλεπτο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ (1-0) ο Αλεξανδρής. Στο 6΄ ήταν οι φιλοξενούμενοι που κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Σαχίνης, παρότι… ψάρεψε τον πορτιέρο των γηπεδούχων, Στυλιανόπουλο, το έστειλε πολύ ψηλά, άουτ, ενώ ο Προμηθέας είχε δοκάρι στο 34΄.

Στο 77΄ ο Κατωπόδης με πέναλτι ισοφάρισε (1-1), ενώ στο 89΄ ο Χάνα είχε δοκάρι για τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω, που έμεινε χωρίς νίκη για 4ο παιχνίδι, και κατέγραψε την 3η ισοπαλία του.

Διαιτητής ο Παπαπαύλου με βοηθούς τους Λαδογιάννη και Παντελή.

 

ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Στυλιανόπουλος, Σιαδήμας, Παυλόπουλος (69΄ Χάνα), Αλεξανδρής, Τσιρίκας, Βίλα, Διαμαντόπουλος, Βλαχοδημητρόπουλος, Σιώζος (69΄ Πλατανίτης), Μανιός (80΄ Πουλόπουλος), Τσίγαλος (57΄ Νάτσης).

 

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ: Μαζεμένος, Αυγέρης, Ζαγκλάρας (76΄ Τσίτσας), Χρυσανθάκης, Μπάμπαλης, Κουτσογιάννης, Παπαδόπουλος (52΄ Γεωργίου), Καρκάνης, Σοφός, Χονδρέλης (52΄ Κατωπόδης), Σαχίνης (70΄ Ζαρίκος).

 

* Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, Λαδογιάννης, Σιαδήμας, Παπαπαύλου, Παντελής, Μπάμπαλης

 

* Τα επόμενα 24ωρα θα παραθέσουμε και το μίνι – φωτορεπορτάζ

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 4ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

APOTT

 

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

PROVATH

 

 

MAGNEWWW21