Ο ΓΕΝ. ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2021-2022

 

arxstil

 

 

Η νεανική ποδοσφαιρική ομάδα του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ολοκλήρωσε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, καθώς στο πλαίσιο της 18ης και τελευταίας αγωνιστικής, ήρθε ισόπαλη εντός έδρας 2-2 με τον Θρίαμβο Αθηνών, σε ματς που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαρτίου 2022

Ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας κ. Διονύσης Στυλιανόπουλος, με ανάρτηση του, ανέφερε σχετικά με την ολοκλήρωση της σεζόν 2021-2022:

«Μία ποδοσφαιρική χρονιά τέλειωσε, η βαθμολογία (7η θέση σε έναν όμιλο με 10 ομάδες) για πολλούς θα φανεί ότι ήταν μία χρονιά χαμένη. Για εμένα προσωπικά που έζησα από την αρχή αυτή την προσπάθεια θα πω ότι ήταν μία χρονιά πετυχημένη.

Στην αρχή μόλις ξεκινήσαμε οι ποδοσφαιριστές μας ήταν παιδιά χωρίς πολλές εμπειρίες χωρίς πολλές παραστάσεις, έπρεπε να μάθουμε, έπρεπε να έχουμε υπομονή, έπρεπε να προσαρμοστούμε σε καινούργια δεδομένα, να γίνουμε μια παρέα, να γίνουμε μια οικογένεια να μάθουμε καινούργια πράγματα, νομίζω ότι σε ένα μεγάλο βαθμό το πετύχαμε.

Θέλω πρώτα - πρώτα να ευχαριστήσω το τεχνικό επιτελείο Γιαννούλη Βέρρα και Δημήτρη Βέρρα, που με πολύ υπομονή και δουλειά μπόρεσαν να βοηθήσουν τους ποδοσφαιριστές και την ομάδα, τους ποδοσφαιριστές που και αυτοί με την σειρά τους προσπάθησαν να εξελιχθούν, να μάθουν και να γίνουν καλύτεροι, τους λίγους χορηγούς μας, τον Πρόεδρο Γιώργο Ραυτόπουλο και την υπόλοιπη διοίκηση, αλλά και κάποιους γονείς ποδοσφαιριστών που ήταν κοντά μας.

Θέλω, όμως, να ζητήσω και συγνώμη στον κόουτσ και τους ποδοσφαιριστές, που δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να τους παρέχουμε περισσότερα πράγματα.

Για τους ποδοσφαιριστές: Δεν σας ζήτησα να ανεβείτε κατηγορία, σας ζήτησα να διασκεδάσουμε, να γίνουμε καλύτεροι και να ευχαριστηθούμε. Νομίζω το πετύχαμε. Ευχαριστούμε μάγκες».

 

 

PASXMESSa

PASXMESSOK