Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Να συνεχίσει την καλή του εκκίνηση στον δεύτερο γύρο του πρώτου ομίλου της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ θα ψάξει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης.
Η ομάδα της πόλης μας, που προέρχεται από τη σπουδαία εντός έδρας νίκη επί του Ρουφ με 2-0 στην πρώτη αγωνιστική του β΄ γύρου (16η) - αποτέλεσμα που της έδωσε τη δυνατότητα να σταθεροποιηθεί στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 21 πόντους (απολογισμός 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 7 ήττες και συντελεστή τερμάτων 20-20) - αντιμετωπίζει εκτός έδρας το συγκρότημα της δυνατής Αργυρούπολης, που καταλαμβάνει την έκτη θέση με 26 πόντους.
Η ψυχολογία βρίσκεται στο καλύτερο δυνατό σημείο για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, που αναζητεί το θετικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής.
Ο τεχνικός Χρήστος Κιούρκος θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Παπαναστασίου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, ωστόσο έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή και θα δοκιμάσει λίγο πριν τον αγώνα. Επίσης, νέο πρόσωπο στην αποστολή του Θριάμβου αποτελεί ο Τάσος Πατέλης, καθώς ξεπέρασε την ίωση που αντιμετώπιζε και τον είχε θέσει εκτός μάχης από την προηγούμενη αναμέτρηση με το Ρουφ.
Μοναδική απουσία για την ομάδα της πόλης μας αποτελεί ο στρατευμένος Ρούπι.
Αναλυτικά την αποστολή του Θριάμβου απαρτίζουν οι: Σκυριώτης, Παπαδιώτης, Υφαντής, Χατζής, Μπάκας Π., Μπάκας Αλ., Τσιούλας Π., Τσιούλας Ι., Ντουλές, Θανόπουλος, Μπαντάς, Πατέλης, Τσαγιάννης, Μαστρογιάννης, Παπαναστασίου, Αποστολόπουλος, Τάπραντζης, Βαρουξής, Σκεπετάρης, Κύβελος.

 

Κιούρκος: «Θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα»

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΙΟΥΡΚΟΣ

 

Ο τεχνικός του Θριάμβου Χαϊδαρίου Χρήστος Κιούρκος στις δηλώσεις του έδωσε το σύνθημα για τον αυριανό αγώνα: «Αντιμετωπίζουμε μία πολύ καλή και συγκροτημένη ομάδα στην έδρα της. Θέλουμε να συνεχίσουμε την καλή εκκίνησης μας στον δεύτερο γύρο και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις καταστάσεις».


 Στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρώτου γύρου (2η αγωνιστική) ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου αν και είχε παίξει πάρα πολύ καλά, είχε γνωρίσει την άδικη εντός έδρας ήττα με 2-3, έπειτα από ένα συναρπαστικό παιχνίδι, δεχόμενος το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση στο 91ο λεπτό. Τα δύο γκολ της ομάδας της πόλης μας είχε πετύχει ο Παπαναστασίου.