ΜΕΓΑΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΜΕΓΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

T1 T2

 

 

Την καλύτερη χρονιά της ιστορίας του διανύει ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, καθώς η ομάδα της πόλης μας υπό την Προεδρία του Μιχάλη Θεοδοσιάδη, αναπτύσσεται, εξελίσσεται και μεγαλώνει την αθλητική οικογένεια της σε όλα τα επίπεδα. Στο ποδόσφαιρο, όπου η ομάδα είναι πρωτοπόρος στην Αθήνα και πάει δυνατά για τον τίτλο του πρωταθλητή, στις ακαδημίες ποδοσφαίρου όπου αποτελεί την μεγάλη «κυψέλη» της πόλης, καθώς και στα γυναικεία τμήματα βόλεϊ, όπου γίνεται εκπληκτική δουλειά, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου, σηματοδοτεί τη νέα οργανωμένη και δομημένη προσπάθεια, που γίνεται στον αθλητικό και κοινωνικό ιστό του Χαϊδαρίου.
Υπό αυτό το ήδη διαμορφωμένο κλίμα, το πρωί της περασμένης Κυριακής 15 Ιανουαρίου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποδέχθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων εκατοντάδες φίλους και επισήμους, γιορτάζοντας με κάθε λαμπρότητα, αλλά και καθολική επιτυχία, την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Χαϊδαρίου (Δημαρχείο Χαϊδαρίου).
Στην εκδήλωση, το παρών έδωσε σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, αντιπροσωπεία της ποδοσφαιρικής ομάδας με επικεφαλής τον προπονητή Νίκο Παπαρούνη, αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας με επικεφαλής την προπονήτρια Λία Μήτση και πάρα πολλά παιδιά από τις ακαδημίες ποδοσφαίρου και βόλεϊ.
Επίσης παρευρέθησαν ο Δήμαρχος του Χαϊδαρίου Μιχάλης Σελέκος, οι Αντιδήμαρχοι Νίκος Καραγιάννης, Παναγιώτης Μοσχονάς, ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΣΑ Άγγελος Νικόπουλος, επικεφαλείς Δημοτικών παρατάξεων, Δημοτικοί σύμβουλοι, εκπρόσωποι ομάδων, εκπρόσωποι θεσμών, κ.α.
Στην ομιλία του ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους σε αυτή την σπουδαία εκδήλωση του συλλόγου και τόνισε ότι ευχή όλων είναι ο Θρίαμβος να κατακτήσει το πρωτάθλημα και να ανέβει στην Γ΄ Εθνική και εφόσον συμβεί αυτό η έδρα της ομάδας για τη νέα σεζόν να είναι το «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», χωρίς το σωματείο να χρειαστεί να αποχωριστεί την φυσική της έδρα. Επίσης στο ίδιο μήκος κύματος τόνισε ότι η ίδια επιθυμία υπάρχει και για το βόλεϊ, δηλαδή το γυναικείο τμήμα να κατακτήσει τον τίτλο στην Β΄ Εθνική και να επιστρέψει στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Οι γιορτές, όμως, δεν τελειώνουν για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, καθώς το ερχόμενο Σάββατο το απόγευμα (ώρα έναρξης στις 8), στις 21 Ιανουαρίου, ο σύλλογος διοργανώνει μεγάλη γιορτή στο Κέντρο Πολιτισμού (πρώην ΝΕΛΕ) – Κολοκοτρώνη 36 Χαϊδάρι – σε μια βραδιά όπου φίλοι, μέλη και αθλητές του σωματείου θα διασκεδάσουν με μουσική, άφθονο κρασί και μεζέδες.

 

T2

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ

 

T1

 

T3

 

 

T4

 

T5

 

T6

 

T7

 

T8

 

TG