ΝΙΚΗ ΤΙΤΛΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Νίκη τίτλου για τα κορίτσια της ομάδας βόλεϊ του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο μεγάλο ντέρμπι με την Άρτεμις Κορυδαλλού, όπου ο σύλλογος της πόλης μας κέρδισε εντός έδρας με 3-1 σετ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ. Μία νίκη, η οποία έφερε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην κορυφή της βαθμολογίας και πλέον οδεύει για την μεγάλη άνοδο και επιστροφή στην Α2 Εθνική κατηγορία, έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 38 βαθμούς, ενώ η Άρτεμις υποχώρησε στην 2η θέση με 36.
Τεράστια νίκη για τον Θρίαμβο, ο οποίος επικράτησε της Άρτεμις Κορυδαλλού με 3-1 σετ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΔΑ.
Οι αθλήτριες της Λίας Μήτση με όπλο το σερβίς, αλλά και την πολύ καλή ανάπτυξη, πήραν άνετα τα δύο πρώτα σετ με 25-12 και 25-16. Στο τρίτο έγινε μεγάλη μάχη και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 23-24, πέρασε μπροστά με 25-24, αλλά κάποια κρίσιμα λάθη έδωσαν τη δυνατότητα στην φιλοξενούμενη Άρτεμις να το κερδίσει με 25-27 και να μειώσει σε 2-1.
Ντέρμπι είχαμε και στο τέταρτο σετ, όπου οι δύο ομάδες βρέθηκαν ισόπαλες με 17-17. Ο Θρίαμβος με σερί 5-0 προηγήθηκε 22-17, η Άρτεμις μείωσε σε 22-21, αλλά στο κρίσιμο σημείο δυο διαδοχικά μπλοκ από Χριστοδούλου και Στρατίκη έγραψαν το 25-21 και διαμόρφωσαν το τελικό 3-1 σετ, που έφερε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στην κορυφή του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής. Σετ: 25-12, 25-16, 25-27, 25-21.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Βερνάδου / Τσαβδαρίδου (λ), Στρατίκη, Δρούγκα, Κρύτσαλη (λ).


 Σε δηλώσεις της στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας η προπονήτρια του Θριάμβου Λία Μήτση τόνισε: «Οι αθλήτριες μου έπαιξαν με πολύ πάθος, πιέσαμε πολύ στο σερβίς, μπορέσαμε και σταματήσαμε πολλές μπάλες πάνω στο φιλέ με τα μπλοκ μας. Βέβαια κάναμε αρκετά λάθη στο τρίτο σετ και δεν μπορέσαμε να το κατακτήσουμε. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα και εμείς πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που γέμισε το γήπεδο και μας βοήθησε πολύ».


 Με μήνυμα στο επίσημο FB του σωματείου, η διοίκηση του ΑΓΣ ΑΡΤΕΜΙΣ, ζήτησε από τον σύλλογο του Θριάμβου Χαϊδαρίου συγγνώμη για την εριστική συμπεριφορά ορισμένων οπαδών του κορυδαλλιώτικου σωματείου.