…ΠΟΡΕΙΑ ΘΡΙΑΜΒΟΥ (ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ)

 

ΠΡΟΣ ΤΗΝ Α2 ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

 

 

 

Ασταμάτητος ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου και στο γυναικείο βόλεϊ, όπου συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του προς την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή του Εθνικού Πρωταθλήματος Γυναικών της Β΄ Εθνικής (Β΄ όμιλος – ΕΣΠΕΔΑ) και την επιστροφή του στην Α2 Εθνική κατηγορία.
Η ομάδα της πόλης μας με την πολύπειρη Λία Μήτση (φώτο) στον πάγκο, έπειτα από μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση, κέρδισε εντός έδρας με 3-0 σετ τον Άλιμο για την 16η αγωνιστική της διοργάνωσης, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα αύξησε την διαφορά από την 2η Άρτεμις Κορυδαλλού, η οποία είχε απώλεια ενός βαθμού (νίκη 3-2 στο Κερατσίνι απέναντι στον Απολλώνιο).
Τα κορίτσια του Θριάμβου Χαϊδαρίου εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχουν ανεβάσει ρυθμούς και μάλιστα 6 αγωνιστικές πριν την λήξη της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θέλουν να πάνε στα μπαράζ (Πλέϊ – οφ) ανόδου, χωρίς να χάσουν ούτε ένα σετ, προκειμένου να ξεκινήσουν τους αγώνες τους από θέση ισχύος, καθώς στα μπαράζ (όπου ανεβαίνει στην Α2 η 1η ομάδα), όπου μετέχουν οι 4 πρώτες ομάδες, μεταφέρεται και η βαθμολογία της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Όσο αφορά τον αγώνα με τον Άλιμο, η ομάδα της πόλης μας χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα, επικράτησε με 3-0 σετ στο 2ο κλειστό Χαϊδαρίου. Σετ: 25-16, 25-21, 25-14.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Μήτση): Πετρουλάκη, Κοκλανάκη, Εικοσπεντίδου, Χριστοδούλου, Λυμπεροπούλου, Βερνάδου / Τσαβδαρίδου (λ), Στρατίκη, Πεδουλάκη, Δρούγκα, Δριβαλιάρη.
 Έπειτα από 16 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 1η θέση με 44 βαθμούς (η Άρτεμις Κορυδαλλού ακολουθεί με 41) έχοντας 15 νίκες, μία (1) ήττα και σύνολο σετ 45-9.
 Την επόμενη αγωνιστική (17η) ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποδέχεται την Δραπετσώνα. Ακολουθεί ο εκτός έδρας αγώνας (18η) με την Αιξώνη, εντός (19η) με τον Απολλώνιο, εκτός (20η) με τον Φοίνικα, εντός (21η) με την Αργυρούπολη και η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται (22η αγωνιστική) στις 29 Μαρτίου με το τοπικό ντέρμπι με τον Πήγασο Χαϊδαρίου (τυπικά γηπεδούχος στο 2ο κλειστό).