ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Η ΚΡΥΤΣΑΛΗ

 

ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δεν είναι μόνο το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Θριάμβου Χαϊδαρίου που πετάει στην Β΄ Εθνική, αλλά πολύ καλή δουλειά γίνεται και στις ακαδημίες των τμημάτων του σωματείου. Πολύ ευχάριστη είδηση και γεγονός για τον σύλλογο της πόλης μας είναι η κλήση της αθλήτριας του συλλόγου, Ευαγγελίας Κρύτσαλη στην Εθνικής Ελλάδας Κορασίδων βόλεϊ (κλιμάκιο Αθήνας). Η 16χρονη συμπολίτισσα μας, που παίζει τόσο στο τμήμα Κορασίδων του Θριάμβου Χαϊδαρίου, αλλά και στο γυναικείο τμήμα του συλλόγου, κλήθηκε στην Εθνική Κορασίδων και πλέον είναι στα υπ’ όψιν του τεχνικού κλιμακίου της ομοσπονδίας.
Η Ευαγγελία Κρύτσαλη, η ταλαντούχος λίμπερο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ξεκίνησε πριν 6 χρόνια την ενασχόληση της με το βόλεϊ από τα μικρά τμήματα του σωματείου και δείχνει ότι το μέλλον της ανήκει, καθώς τόσο η προπονήτρια της στις Κορασίδες κ. Σοφία Κοκλανάκη, αλλά και στις γυναίκες, η Λία Μήτση, δουλεύουν πάρα πολύ μαζί της και η εξέλιξη της είναι εντυπωσιακή.
Η νεαρή Χαϊδαριώτισσα είναι μαθήτρια της Β΄ τάξης του 4ου Λυκείου και στόχος της όσο αφορά τις μαθητικές της επιδιώξεις είναι η είσοδος της στην Γυμναστική Ακαδημία.