ΜΕ ΤΣΑΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΜΑΔΟ

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…

 

 

 

Σε τροχιά εξελίξεων έχουν μπει στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018. Μετά την παραίτηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη από τον προεδρικό θώκο τον περασμένο Μάϊο αμέσως μετά την λήξη του πρωταθλήματος, η ομάδα έχει μπει σε εσωστρεφές κλίμα και βρίσκεται σε αναζήτηση λύσεων, ειδικά στο διοικητικό κομμάτι, αλλά και σε όλα τα επίπεδα ενόψει των νέων πρωταθλημάτων στο ποδόσφαιρο (Α΄ Αθήνας), αλλά και του γυναικείου βόλεϊ (Β΄ Εθνική).
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο σύλλογος οδεύει προς της ανάδειξη νέας διοίκησης μέσω της διαδικασίας Πρωτοδικείου, όπου μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια και νέος Πρόεδρος θα είναι ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου, πρώην Αντιδήμαρχος και νυν Δημοτικός Σύμβουλος με την παράταξη Βαγγέλη Ντηνιακού, κ. Δημήτρης Τσατσαμπάς (φώτο αριστερά).
Επίσης όπως έγινε γνωστό, προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου αναλαμβάνει ο Διονύσης Κατραμάδος (φώτο δεξιά), που προέρχεται από το προπονητικό τιμ των ακαδημιών της ΑΕΚ.
Τα άτομα που θα μετέχουν στο νέο διοικητικό σχήμα ήδη έχουν ξεκινήσει τις επαφές με τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, σχετικά με την ανανέωση ή, όχι των συνεργασιών τους. Συνάντηση και ομιλία προς τους παίκτες της ομάδας έγινε χθες βράδυ Πέμπτης, ενώ και σήμερα Παρασκευή θα υπάρξουν αντίστοιχες επαφές.