ΕΚΠΛΗΞΗ ΜΕ ΜΑΟΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

 

 

Κάτι κινείται τις τελευταίες μέρες στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου και την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, η επίσημη έναρξη της σεζόν επιφυλάσσει μια ευχάριστη έκπληξη για την ομάδα της πόλης μας, καθώς στις τάξεις του σωματείου επέστρεψε και θα παίξει κανονικά εναντίον του Ολ. Λιοσίων σε εντός έδρας παιχνίδι, ο Νίκος Μαούνης (φώτο).
Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός και από τις περσινές βασικές μονάδες της εξαιρετικής πορείας του σωματείου, τον περασμένο Ιούνιο και μετά την παραίτηση του Μιχάλη Θεοδοσιάδη από την Προεδρία, είχε ανακοινώσει την αποχώρηση του, όπως και την μεταγραφή του στον Πανθηραϊκό, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τελικά η υπόθεση μεταγραφής του στην ομάδα της Σαντορίνης δεν τελεσφόρησε και ο υψηλόσωμος στόπερ εδώ και λίγα 24ωρα είναι παίκτης και πάλι του Θριάμβου Χαϊδαρίου, έχοντας τεθεί ήδη στην διάθεση του προπονητή του Διονύση Κατραμάδου και αύριο θα είναι στο βασικό σχήμα.
Ο νησιώτης, την καταγωγή, παίκτης ήρθε το καλοκαίρι του 2016 στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου καθ’ υπόδειξη του πρώην τεχνικού του σωματείου Νίκου Παπαρούνη και την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2016-2017) είχε με την ομάδα της πόλης μας 29 συμμετοχές και 2 γκολ.
Ο Μαούνης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τον Κουρσάρο Φούρνων (Α΄ Σάμου). Το 2013-2014 αγωνίστηκε με τον Ατρόμητο Κερατσινίου στην Α΄ Πειραιά, όπου είχε 30 συμμετοχές και 4 γκολ, ενώ τα επόμενα δύο χρόνια (2014-2015 και 2015-2016) ήταν από τα βασικά στελέχη της ΑΕ Περάματος στην Α΄ Πειραιά. Την περίοδο 2014-2015 είχε 30 συμμετοχές και 2 γκολ, ίδιες επιδόσεις τις οποίες σημείωσε και την επόμενη σεζόν (2015-2016) με τον πειραϊκό σύλλογο.
Επίσης ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έχει αποκτήσει ακόμη, τον 19χρονο μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Μπάρδη από την Ανθούπολη όπου έπαιζε τα τελευταία τρία χρόνια (πέρυσι – 2016 / 2017 - στην Β΄ Αθήνας ο νεαρός είχε 26 συμμετοχές και 5 γκολ), τον 23χρονο Αλέξανδρο Καμαρέτσο που τα τελευταία 5 χρόνια αγωνιζόταν με την Χρυσούπολη στην Β΄ Αθήνας, ενώ επέστρεψε από την υποσχετική του στο Δάσος Χαϊδαρίου ο νεαρός Παύλος Στρατικόπουλος και ανανέωσε τελικά την συνεργασία του και παρέμεινε ο τερματοφύλακας Γιώργος Αργυρόπουλος. Οι μεταγραφικές προσθήκες θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα.
Το απόγευμα (στις 5) της Κυριακής 17 Σεπτεμβρίου 2017 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου υποδέχεται στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» τον Ολ. Λιοσίων για την 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.