ΑΙΝΙΓΜΑ Η ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ

 

 

 

Ο Αλέξης Κακλαμάνος (δεξιά φώτο), ένας από τους στυλοβάτες (30 συμμετοχές / 12 γκολ) της εξαιρετικής πορείας της ομάδας στο περσινό πρωτάθλημα, επανέκαμψε στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου, τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του Διονύση Κατραμάδου και σήμερα Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017 αναμένεται να είναι στο βασικό σχήμα στον εκτός έδρας αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο 34χρονος παίκτης θα βρεθεί αντιμέτωπος με το σωματείο στο οποίο ανήκε μέχρι πριν λίγες μέρες και μάλιστα αγωνίστηκε μαζί του στην πρεμιέρα (1η αγωνιστιική) την περασμένη εβδομάδα.
Επίσης ο σύλλογος της πόλης μας απέκτησε τον τερματοφύλακα Γιώργο Γιαννόπουλο από την Τερψιθέα και τον επιθετικό Τζένε Εγιορούμ από τον Νικολακάκη, οι οποίοι, όμως, δεν συγκεντρώνουν πιθανότητες να είναι στο βασικό σχήμα.
Από αυτό σίγουρα θα απουσιάσει και ο Παναγιώτης Μπάρδης (φώτο αριστερά). Ο 19χρονος παίκτης (αποκτήθηκε από την Ανθούπολη) – ήταν βασικός την 1η αγωνιστική με τον Ολ. Λιοσίων – υπέστη τράβηγμα, ακολούθησε θεραπεία, είναι καλύτερα, αλλά το τεχνικό επιτελείο επέλεξε να τον προστατεύσει από τον κίνδυνο υποτροπής και τέθηκε εκτός πλάνων.
Όσο αφορά τα πλάνα του Κατραμάδου για τον αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους, κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να είναι ο Γιώργος Αργυρόπουλος, ο οποίος έπαιξε και στον εντός έδρας αγώνα της πρεμιέρας (1η αγωνιστική) την περασμένη Κυριακή, όπου η ομάδα της πόλης μας ηττήθηκε με 1-0 από τον Ολ. Λιοσίων. Σίγουρος στο κέντρο της άμυνας πρέπει να θεωρείται ο Μαούνης, οι Τσιούλος, Μπανιάς, Κακλαμάνος θα πάρουν τις θέσεις τους στο κέντρο, ενώ στα αρχικά πλάνα είναι οι Τσαγιάννης, Αποστολόπουλος και πολύ πιθανό ο νεαρός Καγιανάς. Από εκεί και πέρα, ο προπονητής του συλλόγου θα πρέπει να επιλέξει και τους «μικρούς» σε ηλικία που θα ξεκινήσουν στην αρχική ενδεκάδα, με τους Παπαναστάση, Δάρρα να έχουν ένα μικρό προβάδισμα. Βέβαια ο Κατραμάδος όλη την εβδομάδα δοκίμασε συστήματα (δούλεψε πολύ το 4-3-3) και σχήματα έχοντας τα αδέλφια Μπάκα (Αλέξανδρος και Παναγιώτης) στις βασικές επιλογές, ενώ στα υπ’ όψιν για την άμυνα είναι και ο Καμαρέτσος.
Η Θρίαμβος Χαϊδαρίου «ψάχνει» σήμερα το θετικό αποτέλεσμα, έπειτα από την ήττα της 1ης αγωνιστικής, ενώ από ήττα στην πρεμιέρα προέρχονται και οι Άγιοι Ανάργυροι, που έχασαν από τον Ήφαιστο στο Περιστέρι με 1-0.
Για τις δύο ομάδες υπάρχει και πρόσφατη προϊστορία, καθώς Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Άγιοι Ανάργυροι βρέθηκαν αντίπαλοι την σεζόν 2015-2016 στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας. Τότε, την 9η αγωνιστική στις 15 Νοεμβρίου 2015 οι γηπεδούχοι Άγιοι Ανάργυροι είχαν επικρατήσει με 2-1. Το γκολ του Θριάμβου σε εκείνο το ματς είχε πετύχει ο Μπανιάς, με τον Ντουλέ να αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα στο 90΄, ενώ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε αγωνιστεί ως εξής: Παπαδιώτης, Μπάκας Αλ. (80΄ Μπάκας Π.), Χατζής, Θανόπουλος, Ντουλές, Τσιούλος (88΄ Σκεπετάρης), Πατέλης (57΄ Τσαγιάννης), Μπανιάς, Παπαναστασίου, Μαστρογιάννης, Αποστολόπουλος. Στον β΄ γύρο με γηπεδούχο τον Θρίαμβο στο Χαϊδάρι και για την 24η αγωνιστική (12 Μαρτίου 2016), οι δύο ομάδες είχαν έρθει ισόπαλες χωρίς σκορ (0-0).
Ο σημερινός αγώνας θα γίνει στο γήπεδο Β΄ (Αλκυών) της Πετρούπολης, θα ξεκινήσει στις 4.30 το μεσημέρι και διαιτητής θα είναι ο Δημητρακόπουλος με βοηθούς τους Λεοντακιανάκο και Κουτσογιάννο.