ΕΠΕΣΕ ΑΜΑΧΗΤΙ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…

 

 

 

Πολύ δουλειά θέλει ακόμη η ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, η οποία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, ηττήθηκε κατά κράτος από την γηπεδούχο και πολύ πιο έτοιμη ομάδα των Αγίων Αναργύρων με 3-0, σε παιχνίδι που έγινε σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 23 Σεπτεμβρίου 2017 στο ουδέτερο γήπεδο της Πετρούπολης (Β΄ γήπεδο – ΑΛΚΥΩΝ).
Με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα του, σε σχέση με αυτήν που παρατάχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό των γηπεδούχων, που ήταν εμφανώς καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα και σε όλη την διάρκεια του αγώνα.
Στο 25΄ έπειτα από λάθος στην άμυνα του Θριάμβου, ο Μαούνης υπέπεσε σε πέναλτι και με αυτόν τον τρόπο έγινε το 1-0. Λίγο αργότερα στο 30΄, νέο λάθος στην αμυντική γραμμή του Θριάμβου και εύκολα το 2-0. Κάπου εκεί «κλείδωσε» το παιχνίδι και σε αυτό το τέμπο οι γηπεδούχοι σημείωσαν στο 54΄ έπειτα από έναν όμορφο συνδυασμό και εξαιρετικό τελείωμα το τελικό 3-0.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Αργυρόπουλος, Μπάκας Α., Γιαννούλης (46΄ Καμαρέτσος), Δάρρας (75΄ Σκεπετάρης), Μαούνης, Τσιούλος, Τσαγιάννης (62΄ Μπάκας Π.), Μπανιάς, Φούρλας (46΄ Εγιουρούμ), Αποστολόπουλος, Κακλαμάνος.