ΦΟΡΤΩΝΕΙ ΤΗ ΜΕΣΑΙΑ ΓΡΑΜΜΗ Ο ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

KATRA18

 

 

Μπορεί η ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου να μην έχει ξεκινήσει καλά και να προέρχεται από δύο σερί ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σήμερα Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017 στον εντός έδρας αγώνα με τον Μικρασιατικό για την 3η αγωνιστική, η ομάδα της πόλης μας θα παίξει φουλ επιθετικά από το 1΄. Έξυπνα θέλει να παίξει για να πάρει τους βαθμούς, ή, στην χειρότερη τον βαθμό. Και ο προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου Διονύσης Κατραμάδος (φώτο), το ξέρει καλύτερα από όλους αυτό. Απέναντι του θα έχει μία πολύ μάχιμη ομάδα, τον Μικρασιατικό, η οποία μπορεί να προέρχεται και αυτή από δύο σερί ήττες στο ξεκίνημα της σεζόν, αλλά είναι δυσκολοκατάβλητη, αν κρίνει κανείς ότι και στις δύο ήττες που είχε, έχασε με το ίδιο σκορ (1-0, εκτός έδρας από την Αγία Παρασκευή και εντός έδρας από τον Ήφαιστο Περιστερίου), ενώ τα γκολ και στις δύο ήττες της, τα δέχθηκε μετά το 87΄. Δύσκολα να πέσει σε παγίδα ο ικανότατος Κατραμάδος στον σημερινό αγώνα και να απλώσει πάρα πολύ τις γραμμές του, παρότι ο ίδιος, ο οποίος ανήκει στην νέα γενιά των καλών και μορφωμένων προπονητών, αρέσκεται στο να μαθαίνει τις ομάδες του το φουλ επιθετικό και παραγωγικό ποδόσφαιρο. Ο εν λόγω προπονητής, που ξέρει να ανακατεύει καλά… την τράπουλα, μάλλον θα φορτώσει καλά την μεσαία γραμμή της ομάδας του (με αυτό το σκεπτικό τις περισσότερες πιθανότητες να είναι βασικοί έχουν οι Τσιούλος, Μπανιάς, Κακλαμάνος, ενώ στα μετόπισθεν στο κέντρο της άμυνας σίγουρος είναι ο Μαούνης και στην επίθεση ο Αποστολόπουλος), προκειμένου να ελέγξει το παιχνίδι, και από εκεί και πέρα ο σκοπός αγιάζει τα μέσα, έστω και με μισό μηδέν… Ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θέλει τη νίκη και σήμερα θα παίξει εκτός από ψυχωμένα και πολύ έξυπνα για να φτάσει στο νικηφόρο αποτέλεσμα.
Ο Κατραμάδος θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, καθώς και ο Μπάρδης είναι έτοιμος 100% από τις αρχές της εβδομάδας. Ο 19χρονος είχε προφυλαχθεί την περασμένη εβδομάδα στον εκτός έδρας αγώνα με τους Αγίους Αναργύρους.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» και αρχίζει στις 4.30, ενώ διαιτητής θα είναι ο πολύπειρος Άγγελος Ζαραβίνος, που χθες το απόγευμα Σαββάτου, ήταν 4ος διαιτητής στον αγώνα της super league Πλατανιάς – Παναιτωλικός. Βοηθοί του θα είναι οι Δαρσακλής και Λιαμπότης. Ο Ζαραβίνος τα προηγούμενα δύο χρόνια, όπου ο Θρίαμβος ήταν στην Α΄ Αθήνας, σφύριξε την ομάδα της πόλης μας μόνο μία φορά και πιο συγκεκριμένα την περασμένη σεζόν (2016-2017) στο παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής (3-12-16) όταν ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε νικήσει εκτός έδρας με 2-1 την Πεύκη.
Επίσης, να αναφέρουμε και την αναμεταξύ προϊστορία των δύο σημερινών αντιπάλων, του Θριάμβου Χαϊδαρίου και του Μικρασιατικού, οι οποίοι συναντήθηκαν και πέρυσι.
Στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής στις 30 Οκτωβρίου 2016 ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε υποδεχθεί τον Μικρασιατικό και η ομάδα της πόλης μας είχε επιβληθεί με 2-1. Τα γκολ του Θριάμβου είχαν σημειώσει οι Παναγιώτης Μπάκας και Μπανιάς. Ο τότε προπονητής του Θριάμβου, Νίκος Παπαρούνης είχε παρατάξει την ομάδα ως εξής: Αργυρόπουλος (74΄ Μπάτσας), Τσιούλος, Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Μπανιάς, Μπερτσιάς, Τσούκης, Μπάκας Π. (70΄ Κανελλόπουλος), Κακλαμάνος, Ρούπι, (85΄ Αποστολόπουλος).
Στον β΄ γύρο και για την 22η αγωνιστική στις 5 Μαρτίου 2017 οι δύο ομάδες στην Καισαριανή είχαν έρθει ισόπαλες με σκορ 1-1, όπου ο Μικρασιατικός είχε κόψει δύο πολύτιμους βαθμούς από το σωματείο της πόλης μας που πήγαινε για τον τίτλο, ενώ παράλληλα την ίδια αγωνιστική ο ΑΟ Χαϊδαρίου έχανε εντός έδρας από τον Χαραυγιακό, ο οποίος και τελικά πήρε το πρωτάθλημα (στο μπαράζ με το Αιγάλεω έχασε την υπόθεση άνοδο για την Γ΄ Εθνική). Το γκολ για τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε εκείνο το ματς είχε σημειώσει ο Μπερτσιάς, ενώ ο Νίκος Παπαρούνης είχε παρατάξει την ομάδα ως εξής: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος, Μπερτσιάς, Μπανιάς (90΄ Μπάκας Π.), Ρούπι (78΄ Τσαγιάννης), Κακλαμάνος, Αποστολόπουλος (67΄ Τσούκης).