ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΔΥΟ ΘΕΣΕΙΣ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

TSAG1718 arxiki

 

 

Χθες το απόγευμα του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θριάμβου Χαϊδαρίου για τον σημερινό πολύ δύσκολο εντός έδρας αγώνα με το Ηράκλειο για την 8η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Ο προπονητής Διονύσης Κατραμάδος και οι συνεργάτες του μάζεψαν χθες το απόγευμα τους παίκτες στα γραφεία της ομάδας, όπου προβλήθηκαν στιγμιότυπα από τους έως τώρα αγώνες του συλλόγου και ο νεαρός τεχνικός τους ανέλυσε διεξοδικά, λάθη, παραλείψεις, σωστές κινήσεις και ότι έχουν δουλέψει τρεις μήνες από την έναρξη της προετοιμασίας.
Η καθαρά αγωνιστική προετοιμασία του Θριάμβου Χαϊδαρίου είχε ολοκληρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, όπου σύμφωνα με τα πλάνα του Κατραμάδου, ο χαϊδαριώτικος σύλλογος δεν πρόκειται να αλλάξει πολλά πράγματα στο σημερινό παιχνίδι, σε σχέση με το σύστημα και τα πρόσωπα, που έπαιξαν στα προηγούμενα ματς. Μοναδικός παίκτης που βρίσκεται εκτός πλάνων είναι ο νεαρός Καγιανάς, που είχε προσβληθεί από ίωση και δεν προπονήθηκε όλη την εβδομάδα (έδωσε το παρών μόνο στην χθεσινή συνάντηση με την ανάλυση στο βίντεο). Όσο αφορά, το τελικό σχέδιο που έχει καταστρώσει ο προπονητής του Θριάμβου, η ομάδα της πόλης μας θα στηριχθεί πάλι στο γνωστό και ευέλικτο σύστημα 4-1-4-1, εκτός αν ο Κατραμάδος αποφασίσει να… αιφνιδιάσει το Ηράκλειο. Λίγες οι πιθανότητες πάντως, καθώς και σε αυτόν τον αγώνα πολλά θα κριθούν πάλι στην… μάχη του κέντρου, όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου θέλει να έχει υπεροπλία και να μην δώσει καθόλου μέτρα στους φιλοξενούμενους. Εν ανάγκη, ο Κατραμάδος έχει στο πίσω μέρος του μυαλού του το σκληρό 4-5-1, προκειμένου να αναγκάσει τον αντίπαλο να αυτοσχεδιάσει ή, να παίξει ποδόσφαιρο αναμονής!
Το μοναδικό θέμα που θα αποφασίσει λίγο πριν την έναρξη του αγώνα ο χαϊδαριώτης προπονητής, είναι ποιον – έναν - από τους Εγιορούμ (δεξιά φώτο), Αποστολόπουλο (φώτο αριστερά) ή, Τσαγιάννη (μεσαία φώτο), θα αφήσει εκτός βασικού σχήματος. Όσο αφορά την ενδεκάδα, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Γιαννόπουλος, στις πτέρυγες της άμυνας οι Δάρρας, Μπάκας Αλ, ενώ κεντρικό δίδυμο οι Μαούνης και Μπάρκας. Μπροστά τους θα είναι ο Τσιούλος, και στην μεσαία γραμμή οι Μπανιάς, Κακλαμάνος, Μπάρδης, με τους Εγιορούμ, Αποστολόπουλο, Τσαγιάννη, να θέτουν υποψηφιότητα για τις άλλες δύο θέσεις, μία στο κέντρο και μία στην κορυφή της επίθεσης.
Όσο βέβαια δύσκολο είναι το παιχνίδι για το νεανικό σύνολο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, άλλο τόσο κομβικό είναι και για την φιλοξενούμενη ομάδα του Ηρακλείου, που έχει στον πάγκο της τον πρώην τεχνικό της ομάδας της πόλης μας, Νίκο Παπαρούνη, με τον οποίο πέρυσι ο Θρίαμβος έκανε πορεία πρωταθλητισμού μέχρι την τελευταία αγωνιστική.
Θρίαμβος Χαϊδαρίου και Ηράκλειο, συναντήθηκαν και πέρυσι (2016-2017), στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, όπου μάλιστα ο σύλλογος της πόλης μας είχε κάνει την 1η του ήττα (συνολικά έκανε 3) στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής (5 Νοεμβρίου 2016, ακριβώς έναν χρόνο πριν), ενώ στον β΄ γύρο (23η αγωνιστική – 12 Μαρτίου 2017) ο Θρίαμβος είχε πάρει την ρεβάνς στο Χαϊδάρι νικώντας το Ηράκλειο με 1-0, χάρη σε γκολ που είχε πετύχει ο Ρούπι.
Διαιτητής της σημερινής συνάντησης, που θα διεξαχθεί στο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ» και θα αρχίσει στις 3, θα είναι ο Ν. Φωτόπουλος με βοηθούς τους Καραγιώργο και Λάσπα.
Ο άρχοντας της συνάντησης, έχει να σφυρίξει τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου σε παιχνίδι της Α΄ Αθήνας από την σεζόν 2015-2016 και συγκεκριμένα από το εντός έδρας αγώνα της ομάδας της πόλης μας με την Αγία Παρασκευή για την 26η αγωνιστική (27 Μαρτίου 2016), όπου ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου με γκολ του Τσαγιάννη είχε επικρατήσει με 1-0. Ο Φωτόπουλος, την φετινή σεζόν που διανύουμε, έχει σφυρίξει το Ηράκλειο στον εκτός έδρας αγώνα του με τον Ολ. Λιοσίων (2η αγωνιστική / 24 Σεπτεμβρίου 2017), που είχε λήξει 1-1.
Έπειτα από 7 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 9η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες και τέρματα 8-10, ενώ το Ηράκλειο του Νίκου Παπαρούνη είναι στην 8η θέση με 10 βαθμούς έχοντας 3 νίκες, μία (1) ισοπαλία, 3 ήττες και τέρματα 11-9.