ΠΑΠΑΜΑΝΩΛΗΣ ΚΑΙ ΡΗΓΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ «ΚΑΜΠ ΝΟΟΥ»

 

ΓΙΑ ΤΟ  ISOKINETIC MEDICAL GROUP CONFERENCE 2018!

 

RP1

 

 

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην Βαρκελώνη βρέθηκαν πριν λίγες μέρες (από 2 έως 4 Ιουνίου 2018) οι γνωστοί και έγκριτοι φυσικοθεραπευτές, Μάνος Παπαμανώλης και Χρυσούλα Ρηγογιάννη, οι οποίοι παρακολούθησαν τις εργασίες του επιστημονικού Isokinetic Medical Group Conference 2018, που έλαβε χώρα στην έδρα της Μπαρτσελόνα, το «Κάμπ Νόου»!
Το συνέδριο αυτό, με τους 3000 συμμετέχοντες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αποτελεί σημείο αναφοράς παγκοσμίως για το χώρο της ιατρικής και της φυσικοθεραπείας του ποδοσφαίρου (και όχι μόνο), μιας και παρουσιάζονται όλες οι τελευταίες εξελίξεις από τους σημαντικότερους επιστήμονες του τομέα. Ο Μάνος Παπαμανώλης και η Χρυσούλα Ρηγογιάννη συμμετέχουν σταθερά τα τελευταία χρόνια, ενώ παράλληλα επενδύουν και στην εκπαίδευση των στελεχών τους (Κέντρο Φυσικοθεραπείας Παπαμανώλης Εμμ. - Ρηγογιάννη Χρ), με συνεχείς παρουσίες σε ανάλογα συνέδρια και σεμινάρια, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.
Ο Μάνος Παπαπαμανώλης αναφέρθηκε στις πολύτιμες εμπειρίες, που αποκόμισε από τη συμμετοχή του στο Isokinetic Medical Group Conference 2018 της Βαρκελώνης, λέγοντας τα εξής: «Επρόκειτο για μια σπουδαία και άκρως διδακτική εμπειρία. Περισσότεροι από 3000 σύνεδροι απ’ όλον τον κόσμο έδωσαν το “παρών” στη Βαρκελώνη για το Isokinetic Medical Group Conference 2018, όπου πολύπειροι και έγκριτοι ομιλητές μας μίλησαν για τη νέα εποχή της ισοκίνησης και της φυσικοθεραπείας… Εννοείται πως άξιζε τον κόπο. Η επιστήμη προχωρά και εξελίσσεται. Επιστρέψαμε από τη μαγευτική Βαρκελώνη έχοντας στις αποσκευές μας πολύ γνώση σχετικά με το παρόν και το μέλλον της δουλειάς μας. Έχουμε υποχρέωση στους αθλητές και γενικότερα σε όλους εκείνους που μας τιμούν με την εμπιστοσύνη τους χρόνια τώρα να προχωράμε μπροστά ώστε να τους παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες».


 Ο Μάνος Παπαμανώλης και η Χρυσούλα Ρηγογιάννη είναι ιδιοκτήτες του Κέντρου Φυσικοθεραπείας / Physical Therapy Παπαμανώλης Εμμανουήλ - Ρηγογιάννη Χρυσούλα στο Περιστέρι (Διεύθυνση: Πραξιτέλους 22 & Πτολεμαΐδος. Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 210 5775739, 210 5775716). Είναι μέλη του Παγκοσμίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών Kinesiotaping Association, εξειδικευμένοι στο INDIBA Activ. Το Κέντρο Physical Therapy του Μάνου Παπαμανώλη και της Χρυσούλας Ρηγογιάννη είναι αρμόδιοι επιστημονικοί συνεργάτες του ΑΟ Αιγάλεω και του Θριάμβου Χαϊδαρίου στο ποδόσφαιρο, όπως επίσης, της ΚΑΕ Λαύριο MEGABOLT, του Διαγόρα Δρυοπιδέων Αιγάλεω BC, συνεργάτης της ΚΑΕ Πανιώνιος BΙΚΟΣ Cola και του Ιωνικού Νικαίας BC.

 

RP3

 

RP4

 

 

RP2

 

RP5

 

RP6

 

RP7

 

RP8

 

RP9

 

RP10

 

RP11

 

papaOK1 sind

papaOK2