ΟΙ ΠΙΟ ΓΛΥΚΙΕΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”

 

XRIARXKOUF

 

Μέγα εορταστική περίοδος, με Χριστούγεννα, Πρωτούγεννα, Νέο Έτος, Αϊ Βασιλιού, Αγιαννιού, και ούτω καθ’ εξής. Φυσικά στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, ο κατάλληλος τόπος και η καλύτερη επιλογή, για εορταστικά καλούδια, εννοείται ότι είναι το ποιοτικό Αρτοζαχαροπλαστείο “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου.

Όπως πάντα, εδώ και πάρα πολλά χρόνια, προτιμούμε με πάθος τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες από τις “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”, που εκτός από την αξεπέραστη γεύση, ο Γιώργος Κουφόπουλος, έχει έξτρα οικονομικές τιμές για όλους εμάς!

Βέβαια πέρα από τα κλασικά μελομακάρονα και τους στάνταρ κουραμπιέδες, έχουμε να επιλέξουμε ακόμη, μελομακάρονα γεμιστά, μπουκιές, με σοκολάτα, όπως και RED VELVET (Ρεντ Βέλβετ), ενώ όσο αφορά τους κουραμπιέδες, διαλέγουμε, λαδιού, βουτύρου και με σοκολάτα μαύρη.

Υπάρχουν, όμως και οι πιο σύγχρονες… γλυκές εκδοχές στις “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”, και μπορούμε να προμηθευτούμε για το σπίτι, ή, για δώρο, εκπληκτικά Panettone, αλλά και φοβερές μπισκοντένιες δημιουργίες, όπως σπιτάκια, κτλ.!

Στο ιστορικό κατάστημα – κρατά 60 χρόνια σχεδόν αυτή η διαδρομή - του Γιώργου Κουφόπουλου, από πολύ νωρίς το πρωί, γρήγορα και εύκολα, σταματάμε για να πάρουμε το ψωμάκι μας, να παραγγείλουμε τον εσπρέσο καφέ μας, να γευτούμε εκλεκτά σφολιατοειδή, αλμυρά και γλυκά, να πάρουμε όμορφα γλυκά, πάστες, τούρτες, ενώ ακόμη για να μην ξεχνιόμαστε, η εν λόγω επιχείρηση, αναλαμβάνει το catering (γιορτές, γενέθλια, εκδηλώσεις) για κάθε τελετή!

Για να μην μακρηγορούμε, οι “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου, τα αναλαμβάνουν όλα, φυσικά με τα πιο ποιοτικά προϊόντα και εννοείται, στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Πάντως ο Γιώργος Κουφόπουλος, δεν αμέλησε, μέσω της εφημερίδας μας, να στείλει τις ευχές του.

«Εκ μέρους της οικογένειας μου και των συνεργατών μου, εύχομαι σε όλες και όλους Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές», τόνισε ο κ. Κουφόπουλος.

 

 

 

ENDMLIXm

 

 

XS 2

 

XS 3

 

XS 4

 

XS 5

 

XS 6

 

XS 7

 

XS 8

 

XS 9

 

XS 10

 

XS 11

 

XS 12

 

XS 13

 

XS 14

 

 

ENDMLIXm

 

 

XS 15

 

XS 16

 

XS 17

 

XS 18

 

XS 19

 

XS 20

 

XS 21

 

XS 22

 

XS 23

 

XS 24

 

XS 25

 

XS 26

 

XS 27

 

XS 28

 

 

ENDMLIXm