Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΑΓΑΝΑ

ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΤΙΣ “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ”!

george

 

 

Τηρώντας την παράδοση στο ρεπορτάζ μας, όπως όλα τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος, εν έτει 2023, φουρνίσαμε, χαράματα Καθαρά Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2023, την πρώτη λαγάνα της Αγίας Βαρβάρας, στο ιστορικό και εξαίσιο Αρτοζαχαροπλαστείο “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου!

Πέρα από την ποιότητα, να σας πούμε μόνο, σε όλους όσοι διαβάζετε το ρεπορτάζ μας, πρωί Καθαρά Δευτέρας, την χαμηλή τιμή του Γιώργου Κουφόπουλου στην Λαγάνα, αλλά και την ειδική προσφορά στο ίδιο προϊόν, που θα την ζήλευε ακόμη και ο Υπουργός, Άδωνις Γεωργιάδης…

Για την ιστορία, επίσης, και σημαντικό στοιχείο για την πόλη, να αναφέρουμε, ότι η σημερινή Καθαρά Δευτέρα, είναι η 56η στην διαδρομή του καταστήματος, καθώς η λειτουργία του ξεκίνησε από το 1967!

Σε αυτή την διαδρομή του εν λόγω ιστορικού καταστήματος, μετέχει πλέον και η 4η γενιά της οικογένειας, ο νεαρός Σπύρος Κουφόπουλος!

Ευχόμαστε, σε όλους καλημέρα, Καλή Καθαρά Δευτέρα, Καλή Σαρακοστή, και μπορείτε να επισκεφθείτε από τις 6 το πρωί το Αρτοζαχαροπλαστείο “ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ” του Γιώργου Κουφόπουλου, για να προμηθευτείτε την Λαγάνα σας, αλλά και πολλά άλλα νηστίσιμα προϊόντα, όπως τσουρέκια, κτλ.

 

* Να σημειώσουμε ότι κατά την διαδικασία παρασκευής των αρτοπροϊόντων στο κατάστημα, στις 3.15 τα ξημερώματα Καθαρά Δευτέρας 27 Φεβρουαρίου 2023, είχαμε μπλακ – άουτ, λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΔΕΗ, και έτσι μεγάλο μέρος της πόλης μας είχε βυθιστεί στο σκοτάδι. Το ρεύμα επέστρεψε κατά τις 4.20.

 

 

ENDMLIX

 

 

SAR1a

 

 

SAR1

 

SAR2

 

SAR3

 

SAR4

 

SAR5

 

SAR6

 

 

ENDMLIX

 

SAR7

 

SAR8

 

SAR9

 

SAR10

 

SAR11

 

SAR12

 

SAR14

 

SAR13

 

 

ENDMLIX