ΤΟ ΜΙΝΙ – MARKET «ΦΩΠΗΝ»

 

 

 

 

ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (30 ΦΩΤΟ)!

 

 

FOPARX

 

 

Το Μίνι Μάρκετ «ΦΩΠΗΝ» αποτελεί την αληθινή εκδοχή της μικρής ελληνικής τοπικής επιχείρησης. Σε τέτοιες δύσκολες περιόδους, όπου οι μεγάλες αλυσίδες έχουν επεκταθεί και κυριαρχούν στην αγορά, το Μίνι – Μάρκετ «ΦΩΠΗΝ» στο Αιγάλεω, στην οδό Δημοκρίτου 8, πλησίον της Πλατείας Λεγανές, δίνει την δική του μάχη, με σεβασμό και αγάπη για τον Αιγαλιώτη καταναλωτή (αλλά και τον Χαϊδαριώτη, καθώς γειτνιάζει με τον όμορο Δήμο).

Ένα καθ’ εαυτού κατάστημα της γειτονιάς, που από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, στηρίζει και στηρίζεται από την τοπική κοινωνία του Αιγάλεω, αναπτύσσοντας σχέση εμπιστοσύνης.

Ένα μίνι – μάρκετ, που μπορείς να βρεις τεράστιο αριθμό ποιοτικών και επί το πλείστον ελληνικών προϊόντων για την καθημερινότητα ενός νοικοκυριού, εννοείται σε χαμηλές τιμές, γεγονός που το κάνουν ξεχωριστό και γι’ αυτό σε τέτοιες δύσκολους περιόδους ανταγωνισμού, συμπληρώνει 18 χρόνια αδιάλειπτης συνεχούς λειτουργίας.

Από το πιο απλό και μικρό μέχρι το πιο μεγάλο, από χαρτικά και απορρυπαντικά, από είδη μαναβικής (φρούτα – λαχανικά), από είδη οικιακής χρήσης, από τυποποιημένα προϊόντα διατροφής, όπως και χύμα όσπρια της ελληνικής μάνας γης, από ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα (ζυμαρικά Δημητσάνας και τυροκομικά προϊόντα Αρκαδίας), από κατεψυγμένα – συσκευασμένα ψαρικά, μεγάλη ποικιλία μπαχαρικών και ξηρών καρπών, αναψυκτικά ελληνικής παραγωγής, είδη πρώτης ανάγκης, από είδη δώρων, ναι, εκεί στο κατάστημα «ΦΩΠΗΝ» μπορείς να πεις την καλημέρα σου και να τα βρεις όλα, στις καλύτερες τιμές!

Επίσης, η επιχείρηση, πέρα από την λιανική πώληση, έχει αναπτύξει με επιτυχία και τον τομέα χονδρικής, συνεργαζόμενη με μεγάλες εταιρείες και φορείς.

Ακολουθεί ένα πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ από το κατάστημα!

 

 

FOPINMES

 

 

 FP1

 

 

FP2

 

 

FP3

 

 

FP4

 

 

FP5

 

 

FP6

 

 

FP7

 

 

FP9

 

 

FP10

 

 

 

FOPINMES

 

 

 

FP11

 

 

FP12

 

 

 FP13

 

 

FP14

 

 

FP15

 

 

FP17

 

 

FP18

 

 

FP19

 

 

FP20

 

 

 

FOPINMES

 

 

 

FP21

 

 

FP22

 

 

FP23

 

 

FP24

 

 

FP26OK

 

 

FP27

 

 

FP29 

 

 

 FP30

 

 

FP31

 

 

 

FOPINMES