ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

 

ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

AFARX

 

 

Λαμπερή και φωτεινή η 23η Απριλίου 2018, καθώς η Ορθοδοξία τιμά τον εορτασμό της μνήμης του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου, και επειδή η άνοιξη είναι στα φόρτε της, τι πιο όμορφο για να ευχηθούμε στους εορτάζοντες Γιώργο και Γεωργία, με άνθη και λουλούδια από το εξαιρετικό και ποιοτικό ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας, μιας και το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» διαθέτει υπηρεσία ντιλίβερι). Μέρες σαν και αυτές λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές!

 

AF1

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

AF9

 

AF2

 

 

AF3

 

AF4

 

AF5

 

AF6

 

AF7

 

AF8

 

AF10

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr