ΜΕ ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ SOUS VIDE

ΤΟ «ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΓΙΩΤΗΣ» ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

GIOTX

 

 

 

Πολύ μπροστά είναι το «Κρεοπωλείο Γιώτης» στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 11 / τηλ.: 210 5823080), καθώς είναι το μοναδικό, που εκτός από τα εκλεκτά κρεατικά προϊόντα του, παρέχει έτοιμα εδέσματα χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνική μαγειρικής SOUSVIDE – Σουβίντ / (δηλαδή Βάκουμ)!

Η νέα μέθοδος μαγειρέματος είναι ότι πιο υγιεινό και νόστιμο στην κουζίνα του υπερσύγχρονου «Κρεοπωλείου Γιώτης». SOUS VIDE σημαίνει «εν κενώ».  

Ο Κώστας Γιώτης (κεντρική φώτο) και οι συνεργάτες του αποθηκεύουν κρέας σε σακούλα με την διαδικασία ΒΑΚΟΥΜ. Ακολουθεί το SOUS VIDE, το μαγείρεμα σε ειδική συσκευή με νερό ή, φούρνο, σε θερμοκρασίες 56 έως 75 βαθμούς C (κελσίου) για 2 έως 24 ώρες ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του τροφίμου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μην χάνονται στο ψήσιμο τα θρεπτικά συστατικά (βιταμίνες κτλ.), ενώ το κρέας γίνεται πάρα πολύ τρυφερό, νόστιμο και ζουμερό.

Μπορούμε να επισκεφθείτε το «Κρεοπωλείο Γιώτης» και να σχεδιάσετε το εβδομαδιαίο μενού σας. Παραγγέλνετε τα κρεατικά προϊόντα της αρεσκείας σας, τα παραλαμβάνετε, τα διατηρείτε στο ψυγείο, και αυτό που απομένει είναι να τα ανοίξετε όποτε επιθυμείτε, να τα ζεστάνετε, έχοντας έτοιμο φρέσκο φαγητό, λες και μαγειρεύτηκε εκείνη την ώρα!

Αυτά κάνουν ο Κώστας Γιώτης και οι συνεργάτες του και μας τρελαίνουν!

 

 

KREOPGIOT

 

 

KRE1