ΕΤΟΙΜΑ ΓΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ

 

 

 

 

 

(… ΚΑΙ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ) «ΓΙΩΤΗΣ»

 

 

 

 

 

ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (40 ΦΩΤΟ)!

 

 

 

KGARXKPS

 

 

 

 

Όχι θα κάτσω να σκάσω! Αφού ο Κώστας Γιώτης φροντίζει για εμάς, και προχωρώντας πολύ μπροστά για την εποχή μας, νομίζω ότι έχουμε βρει την λύση για να απολαμβάνουμε ποιότητα!

Πολύ μπροστά, λοιπόν, είναι το «Κρεοπωλείο Γιώτης» στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 11 / τηλ.: 210 5823080), καθώς είναι μοναδική περίπτωση, που εκτός από τα εκλεκτά κρεατικά προϊόντα του, παρέχει έτοιμα εδέσματα – γεύματα, χρησιμοποιώντας την σύγχρονη τεχνική μαγειρικής SOUSVIDE – Σουβίντ / (δηλαδή Βάκουμ)!

Ο Κώστας Γιώτης (κεντρική φώτο) και οι συνεργάτες του αποθηκεύουν κρέας σε σακούλα με την διαδικασία ΒΑΚΟΥΜ. Ακολουθεί το SOUS VIDE, το μαγείρεμα σε ειδική συσκευή με νερό ή, φούρνο, σε θερμοκρασίες 56 έως 75 βαθμούς C (κελσίου) για 2 έως 24 ώρες ανάλογα με το μέγεθος και το είδος του τροφίμου.

Οπότε φίλες και φίλοι, μπορείτε να επισκεφθείτε το «Κρεοπωλείο Γιώτης» και να σχεδιάσετε το εβδομαδιαίο μενού σας. Παραγγέλνετε τα κρεατικά προϊόντα της αρεσκείας σας, τα παραλαμβάνετε, τα διατηρείτε στο ψυγείο, και αυτό που απομένει είναι να τα ανοίξετε όποτε επιθυμείτε, να τα ζεστάνετε, έχοντας έτοιμο φρέσκο φαγητό, λες και μαγειρεύτηκε εκείνη την ώρα!

Και από ποικιλία, άλλο να σας τα γράφω, και άλλο να επισκεφθείτε το κατάστημα και να μάθετε τα πάντα από κοντά!

Βέβαια σας παραθέτω μερικά από τα φοβερά έτοιμα γεύματα του Κώστα Γιώτη, έτσι για να πάρετε μια ιδέα: Χοιρινό με σάλτσα demi glace, Burritos με φιλέτο στήθος κοτόπουλο, Χοιρινός κορμός, Χοιρινό σνίτσελ, Μπιφτέκι γεμιστό μαριναρισμένο, Κατσικάκι παναρισμένο με ελληνικά βότανα παρακαλώ (!!!), Φιλέτο κοτόπουλο με γλυκόξινη σάλτσα, Γιαρτλού κεμπάπ, Flank stake (κομμάτι μοσχαρίσιο άπαχο), Ψαρονέφρι με φέτα και λιαστές ντομάτες, Μπριζολακια χοιρινά μαριναρισμένα, φιλετάκια κοτόπουλο αλά κρεμ και τυριά, όπως επίσης και σαλάτες, δηλαδή, σαλάτα λαχανικών με κους κους vinegret, Σαλάτα με κόκκινο ρύζι, κοτόπουλο sous vide, μπρόκολο, αμύγδαλο, τυρί, πιπεριές, ντοματίνια, σάλτσα βινεγκρέτ, Σαλάτα με κινόα, λαχανικά, σάλτσα βινεγκρέτ, κτλ.!

Αυτά κάνουν ο Κώστας Γιώτης και οι συνεργάτες του και μας τρελαίνουν!

 

 

 

KRE1

 

 

 

 

KGA

 

 

 

 

KGK1

 

 

KGK3

 

 

KGK4

 

 

KGK5

 

 

KGK6

 

 

KGK7

 

 

KGK8

 

 

KGK9

 

 

KGK10

 

 

KGK11

 

 

KRE1

 

 

 

KGK12

 

 

KGK13

 

 

KGK14

 

 

KGK15

 

 

KGK16

 

 

KGB

 

 

KGK17

 

 

KGK18

 

 

KGK19

 

 

KGK20

 

 

KGK21

 

 

KGK22

 

 

KRE1

 

 

 

KGK23

 

 

KGK25

 

 

KGK26

 

 

KGK27

 

 

KGK28

 

 

KGK29

 

 

KGK30

 

 

KGK31

 

 

 

KGK33

 

 

 

KGK32

 

 

KRE1