ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

 

ΣΤΟ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»

 

ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ (35 ΦΩΤΟ)!

 

VDARXOK

 

 

 

 

«… Όλα για τον Έρωτα για τα βράδια τ’ αξημέρωτα, όλα για τον έρωτα που ομορφαίνει την ζωή…», αυτό το ρεφρέν από το τραγούδι – εμβατήριο για τον έρωτα του Γιάννη Πάριου, από το μακρινό 1987, μου έρχεται και σιγοτραγουδάω, σήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2020.

Επίσης, επειδή δεν την βγάζουμε απλά μόνο με το τραγούδι, ο καλύτερος τρόπος για να συνοδεύσουμε αυτά τα φλογερά μας αισθήματα, εμείς του κόσμου οι ερωτευμένοι, είναι φυσικά – και όπως επιτάσσει η παράδοση, τα ήθη και έθιμα της ημέρας - να γιορτάσουμε τούτη την μέρα, δωρίζοντας από καρδιάς, άνθη και λουλούδια. Ο πιο αγνός τρόπος για να επιδείξουμε τα βαθύτερα ερωτικά μας αισθήματα.

Και εννοείται ότι η καλύτερη επιλογή για να βρούμε ότι πιο ερωτικό… λουλούδι και άνθος υπάρχει – όπως και άλλες επιλογές, λούτρινα αρκουδάκια, καρδούλες, ανθοδέσμες, συνθέσεις, μπουκέτα ή, ένα απλό τριαντάφυλλο του πάθους – είναι το κορυφαίο και πιο σπέσιαλ ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη 110). Το κατάστημα είναι ήδη εδώ και μέρες… σημαιοστολισμένο, καταλλήλως, στα χρώματα του έρωτα, και μας περιμένει να κάνουμε την καλύτερη επιλογή. Ακόμη και ένα απλό, αλλά φλογερό Τριαντάφυλλο, που, όμως, συμβολίζει τον αιώνιο έρωτα!

Όλα για τον έρωτα, λοιπόν, και για τα βράδια τ’ αξημέρωτα, στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!

Ο Άγιος Βαλεντίνος, ο Άγιος του Έρωτα, που έζησε στην Ρώμη το 270 μ.χ., θέλοντας να διαδώσει την Χριστιανική πίστη, τελούσε γάμους ανάμεσα σε ζευγάρια με σκοπό να δημιουργήσει πυρήνες ανάπτυξης της Χριστιανικής οικογένειας.

Εκείνο, όμως, που έχει περισσότερο σημασία ανεξάρτητα από την προέλευση αυτή της γιορτής είναι ότι η 14η Φεβρουαρίου καθιερώθηκε σε όλο τον κόσμο ώς η μέρα που γιορτάζουν όλοι ΟΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ... Αν και ο έρωτας αξία έχει να γιορτάζεται κάθε μέρα, κάθε στιγμή, τούτη η εορτή είναι μια καλή αφορμή εκδήλωσης αγάπης, καθώς ο έρωτας είναι η ίδια η ζωή μας, μας ομορφαίνει τις σκέψεις και την καρδιά μας.

Τα λουλούδια αναλαμβάνουν να εκφράσουν αυτά τα μοναδικά συναισθήματα!

Ακολουθεί ένα σπέσιαλ φωτογραφικό ρεπορτάζ, για το πώς ήταν χθες, το βράδυ της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020, παραμονή του Αγίου Βαλεντίνου, το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι.

 

 

 

DIMS

 

 

 

VDA1

 

 

 

VDA2

 

 

VDA3

 

 

VDA4

 

 

VDA5

 

 

VDA6

 

 

VDA7

 

 

 

DIMS

 

 

 

VDA8

 

 

VDA9

 

 

VDA10

 

 

VDA11

 

 

VDA12

 

 

VDA13

 

 

VDA14

 

 

VDA15

 

 

 

DIMS

 

 

 

VDA16

 

 

VDA17

 

 

VDA18

 

 

VDA19

 

 

VDA20

 

 

VDA21

 

 

VDA22

 

 

 

DIMS

 

 

VDA23

 

 

VDA24

 

 

VDA25

 

 

VDA26

 

 

VDA27

 

 

VDA28

 

 

VDA29

 

 

DIMS