ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΒΑΣΙΛΑΚΟΣ

 

ΔΗΜ. ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ "ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ"

 

 

 

"ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ"

 

-Μια απλή αλήθεια , ότι δηλαδή ο Θοδωρής ο Βασιλάκος, ο πατέρας, ο παππούς , ο εργαζόμενος, ο οικογενειάρχης , θα παραμείνει και ως δήμαρχος ο ίδιος απλός άνθρωπος που ξέρουν όλοι. Καμία επιτυχία δεν θα αλλοιώσει το χαρακτήρα μου.

 

-Να εφαρμόσω την ενότητα στην πράξη, για να προχωρήσουμε γρήγορα τα επείγοντα θέματα του δήμου που απαχολούν τους δημότες, με έμφαση στην κοινωνική πολιτική και στην καθημερινότητα του πολίτη.

 

-Κ . Δίπλα θα σας πω όσο γίνεται απλούστερα. Η ποιότητα του συνδυασμού μας είναι τέτοια και έχει τόση ανταπόκριση από τους πολίτες του δήμου μας, που πιστεύω ότι και η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη μπορεί να ξεπεραστεί την μέρα των εκλογών. Αισθανόμαστε διαρκώς αυξανόμενη την αγάπη του κόσμου.

 

Ποιο είναι το σχόλιο σας;

-Κ . Δίπλα είμαι ένας συνειδητός πολίτης που έχει εκλεγεί ήδη για 5 φορές δημοτικός σύμβουλος της πόλης μας. Πιστεύω ότι παρά τη όποια κριτική που μπορεί κάποιος να μου ασκήσει, δεν θα βρεθεί κανείς έντιμος άνθρωπος να αμφισβητήσει ότι είμαι βαθιά δημοκράτης. Ως δημοκράτης λοιπόν δεν μπορώ παρά να χαίρομαι. Γιατί δημοκρατία σημαίνει συμμετοχή.

 

-Πράγματι ήδη η πόλη μας με έχει τιμήσει με τρόπο όχι μόνο μοναδικό αλλά και συγκινητικό. Για όλους αυτούς έχω μία μόνο απάντηση ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.