ΚΑΤΣΟΥΦΗΣ ΚΑΙ ΜΙΧΑΗΛ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

MICKATS

 

 

Μπόλικος ο κόσμος στο σημερινό μπαράζ μεταξύ της ΑΕ Αιγάλεω και της Ένωσης Βοτανικού στο γήπεδο Αγίων Αναργύρων, όπου η ομάδα από το Αιγάλεω νίκησε με 3-1 και πήρε την άνοδο για την Β΄ ΕΠΣΑ. Μεταξύ αυτών που παρακολούθησαν το ματς, και δύο… σκαπανείς των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων, που κυριολεκτικά «οργώνουν» δημοσιογραφικά όλη την επικράτεια της περιφέρειας Αττικής, οι, Φώτης Κατσούφης, (ο παλαιότερος μαθητής από την μεγάλη δημοσιογραφική σχολή των αθηναϊκών πρωταθλημάτων του αείμνηστου Σάκη Τσακασιάνου) Διευθυντής του abola.gr, και ο Αιγαλιώτης, πολυπράγμων δημοσιογράφος (με την ιδιαίτερη γραφή του), Κώστας Μιχαήλ, διαχειριστής του σπουδαίου «Μπει Δε Μπει» (FB).
Με τον Φώτη Κατσούφη επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά και μας είπε σχετικά για την επικράτηση της ΑΕ Αιγάλεω: «Δίκαιη η άνοδος της ΑΕ Αιγάλεω. Έβγαλε αντίδραση όταν δέχθηκε το γκολ και το καλό γι’ αυτήν ήταν ότι ισοφάρισε αμέσως. Μετά η ψυχολογία ήταν υπέρ της, τεχνικά και αγωνιστικά ήταν πολύ πιο γρήγορη ομάδα, ενώ νομίζω ότι παίκτης… κλειδί για την ΑΕ ήταν ο Γιαννόπουλος, που μπήκε αλλαγή».
Ο Κώστας Μιχαήλ (που πληροφορίες θέλουν να είναι κοντά σε συνεργασία με ΜΜΕ της Κεντρικής Ελλάδας), παρά την εξειδίκευση και την αγάπη προς το άθλημα του μπάσκετ (αυτό με την πορτοκαλί μπάλα), ως γνήσιος αιγαλιώτης βρέθηκε στο γήπεδο των Αγίων Αναργύρων και με τον δικό του μοναδικό τρόπο, στο FB Kostas Michail, περιέγραψε τα εξής: «Mετριο ως κακο το πρωτο ημιχρονο με τα βολε των τερματοφυλακων με την βοηθεια του ισχυρου αερα να φτανουν απο περιοχη σε περιοχη και τις ομαδες να παιζουν φοβισμενα. 0-1 με ωραιο φαλτσαριστο σουτ ο Βοτανικος και αμεση απαντηση στο επομενο λεπτο απο το Αιγαλεω με εξισου ωραιο σουτ. Μεχρι τοτε οι 2 γκολκιπερς κρατουσαν καλα το μηδεν στις εστιες τους. Πηγαμε παραταση και εκει ολοι ηξεραν οτι θα επικρατουσε ο λιγοτερα κουρασμενος (με την ληξη της κ.δ πεσανε στο εδαφος οι μισοι παικτες...). 2-1 η ΑΕ με Πανομοιοτυπο τροπο στο 100'... Η Ενωση του Βοτανικου πηγε για το 2-2 αλλα ατυχησε με δοκαρι...και σε μια αντεπιθεση ολα τελειωσαν..3-1 και η ΑΕ Αιγαλεω στην 2η κατηγορια της ΕΠΣΑ δικαια! Ο διαιτητης Χριστοδουλου παρα τα σκληρα τακλιν αργησε αρκετα να βγαλει καρτες αλλα ευτυχως γι αυτον το ματς δεν ξεφυγε καθολου... Ισα ισα που χαμε και αποθεωση του fair play απο τις 2 ομαδες σε 2-3 φασεις... Αρκετος ο κοσμος υπερ του Αιγαλεω... γνωριμα προσωπα... λιγοτεροι αυτοι του Βοτανικου. Καινουργιος τεχνητος ταπητας στο γηπεδο των Αγίων Αναργυρων με μπολικο γαρμπιλι να σηκωνεται στα σουτ ομως... Το γηπεδο αυτο θα φιλοξενησει και αγωνες Γ εθνικης τη νεα σεζον καθως οι Αγιοι Αναργυροι ανεβηκαν κατηγορια... Εχει καποια καθισματα σπασμενα-χαλασμενα τα πιο πολλα αλλα και στεγαστρο για τον ηλιο και την βροχη...παλι καλα...!!!». (σ.σ.: Κώστα συγνώμη αλλά βαρέθηκα να σου βάλω τόνους).
(Στην κεντρική φώτο, δεξιά με το καρώ / ριγέ πουκάμισο ο Φώτης Κατσούφης και αριστερά /με την κόκα κόλα – πάει με όλα – ανά χείρας και κοιτάζοντας υπερήφανα, όπως τα παλιά αρχοντικά λίμπερο, ψάχνοντας που θα δώσει την μπάλα / ο Κώστας Μιχαήλ).

 

RAKG 6

 ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ 1: Αγίας Λαύρας 4 Αιγάλεω, 6908 671509, 210 5312974

 

 ΡΑΚΙ ΑΜΑΝ ΜΕΖΕ 2: Αγίας Λαύρας 6 Αιγάλεω, 210 5311401, 6995 443439