Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΑΠΑΪΑΚΩΒΟΥ

ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΖΕΦΥΡΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

ZEFPAPA

 

 

 

 

Αλλαγή φρουράς στον Ζέφυρο Αιγάλεω, καθώς πριν από λίγα 24ωρα είχαμε την αποχώρηση του Βαγγέλη Κουρεντζή (φώτο αριστερά), που δεν συνέχισε λόγω φόρτου εργασίας, και νέος Πρόεδρος ανέλαβε ο επιτυχημένος συμπολίτης μας επιχειρηματίας (ERGONDRILL), κ. Ευάγγελος Παπαϊακώβου (δεξιά φώτο).

Μία ιστορική επιστροφή στην Προεδρία της ομάδας, καθώς ο νέος Πρόεδρος μόνο άγνωστος δεν είναι στα τοπικά αθλητικά δρώμενα και ειδικότερα σε αυτά του Ζέφυρου Αιγάλεω.

Ο κ. Παπαϊακώβου, είχε διατελέσει Πρόεδρος του ιστορικού σωματείου από το 1996 έως το 2000, όταν και η ομάδα πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Κουρεντζή, στην συνέχεια είχαμε την μετονομασία της σε ΑΕ Αιγάλεω, ενώ πριν δύο (2) χρόνια ο σύλλογος με την ανάληψη της Προεδρίας από τον Νίκο Γιοχάλα (μεσαία φώτο), επανάφερε την αρχική του ονομασία, όπως την αγάπησαν όλοι οι παλιοί, το Ζέφυρος Αιγάλεω. Εν συνεχεία, είχαμε πριν λίγους μήνες την επόμενη αλλαγή, όταν ο Κουρεντζής διαδέχθηκε τον Γιοχάλα, και τελικά πριν λίγα 24ωρα είχαμε την τελευταία εξέλιξη, όπου ο Βαγγέλης Παπαϊακώβου χρήστηκε νέος Πρόεδρος, μία αλλαγή που θα επιφέρει και άλλα γεγονότα, καθώς κυοφορείται ότι στο ΔΣ θα εισέλθουν και άλλοι παράγοντες.

Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ζέφυρος μπήκε πάρα πολύ δυνατά το 2020 και για την 14η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, παίζοντας μπαλάρα, «σκόρπισε» εντός έδρας με 6-0 τον Αίαντα Αθηνών.

Από δύο (2) γκολ σημείωσαν οι Μπούσης, Ζυγούρης και Γριμάνης. Το ημίχρονο έληξε με σκορ 2-0.

Μετά από 14 ματς ο Ζέφυρος Αιγάλεω είναι στην 8η θέση με 18 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες και τέρματα 26-21.

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ: Γιατράς, Ζορμπάς (60΄ Γιαλενίδης), Σάλα, Αλεξόπουλος, Ανδρέου, Φραγκούλης, Αριντζόγλου, Γριμάνης, Γεωργούλας (73΄ Αθανασόπουλος), Ζυγούρης, Μπούσης (78΄ Ιγγλέζος).

 

 

 

MOUSKX