… ΕΣΠΑΣΑΝ ΚΑΡΔΙΕΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΝΤΕΡΜΠΙ

ΖΕΦΥΡΟΣ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ!

ARXZEDIEF

 

…Χιτσκοκικό φινάλε στο τοπικό ντέρμπι του Αιγάλεω στην πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του 2ου ομίλου της Γ΄ ΕΠΣΑ, μεταξύ Ζέφυρου και Διαγόρα, όπου τελικά οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 2-2, σε αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 27 Σεπτεμβρίου 2020 στο ΔΑΚ της πόλης.

Στο 6΄ ο Μακρυγιάννης, έπειτα από κόρνερ, επωφελήθηκε ασθενή απόκρουση του πορτιέρο Κοτσαδάμ και με κοντινή προβολή σημείωσε το 1-0. Στο 18΄ ο Μαργαριτόπουλος έκανε την σέντρα, τα στόπερ των τυπικά γηπεδούχων αδράνησαν και ο έμπειρος Χατζηλίας, που δεν χαρίζεται, είχε μπει ανάμεσα τους, η μπάλα του ήρθε… κουτί και με πλασέ από την μικρή περιοχή ισοφάρισε (1-1).

Στο 76΄ ο ταλαντούχος Μίχας έγινε δέκτης της μπάλας, έκανε ωραία κάθετη πάσα, βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Διαγόρα τον Γριμάνη, ο οποίος με πλασέ έβαλε μπροστά στο σκορ (2-1) τον Ζέφυρο.

Στο 92΄ ο Μαργαριτόπουλος έκανε την σέντρα, έδιωξαν οι αμυντικοί του Ζέφυρου, η μπάλα έφτασε στον Σιδηρόπουλο, ο τελευταίος σούταρε έξυπνα προς την εστία, αναγκάζοντας τον αμυντικό Ανδρέου να κάνει χέρι πάνω στην γραμμή. Απευθείας αποβολή για τον παίκτη και πέναλτι για τον Διαγόρα. Το εκτέλεσε ο Χατζηλίας, ο νεαρός πορτιέρο Γιατράς απέκρουσε σε πρώτο χρόνο και στην επιστροφή ο Χατζηλίας ευστόχησε από κοντά γράφοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής ο Σπυρέλης με βοηθούς τους Σίντο και Μικελόπουλο.

ΖΕΦΥΡΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Μάρκος Καραμάνης): Γιατράς, Νιώρας, Γεωργούλας (63΄ Κάππας), Αριτζόγλου (52΄ Γιαννακάκης), Ανδρέου, Μακρυγιάννης, Αθανασόπουλος, Ραυτόπουλος, Ζυγούρης, Μίχας, Γριμάνης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ (Σάκης Καλογερόπουλος): Κοτσαδάμ (46΄ Λουλούδας), Γονιδάκης, Πάλιουρας (64΄ Σταυρινάκης), Μαυρομμάτης, Βαλοδήμος, Μαρτίνος, Τσιρίγκας, Μπαλλής (46΄ Βαρσαλάμης), Χατζηλίας, Μαργαριτόπουλος, Δερβίσι (36΄ Σιδηρόπουλος).

Στην κεντρική φώτο, λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι, από αριστερά, ο Γενικός Υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού Διαγόρα Αιγάλεω, κ. Ιάκωβος Γονιδάκης, ο εμβληματικός παράγοντας του Ζέφυρου, κ. Γιώργος Τάγης και ο πολύπειρος παρατηρητής της ΕΠΣΑ – Αρκάδας την καταγωγή και δει Γορτύνιος – κ. Δημήτρης Αναστασόπουλος.

 

 

NEWRAKI20