ΑΛΛΑΞΕ ΧΕΡΙΑ Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ

ARXPALTOK

 

 

Πριν από λίγη ώρα, μεσημέρι Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, έγινε γνωστή η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ Αιγάλεω, έπειτα από την αποχώρηση της Οικογένειας Παλτόγλου, που κράτησε ζωντανό και ψηλά τον σύλλογο, για περίπου, 9 χρόνια!

Σε αυτή την χρονική διαδρομή απέδειξαν την αληθινή και αγνή αγάπη τους για την ομάδα, ξεπερνώντας πολλές φορές και τον εαυτό τους, οι Γιάννης και Άρης Παλτόγλου!

Έπραξαν το… ιερό καθήκον τους και αυτό το πέρασμα τους, πάντα θα μνημονεύεται ως ένδειξη αληθινής πίστης προς τον σύλλογο, στην ποδοσφαιρική ιστορία του Αιγάλεω.

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931

 

«Η ΠΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ 1931 ενημερώνει ότι θα κατέλθει στο προσεχές πρωτάθλημα της SL2, έχοντας πάντα υψηλούς στόχους όπως άλλωστε ταιριάζει στην ιστορία της.

Μετά από πολυετή παρουσία η οικογένεια Παλτόγλου αποχωρεί από την διοίκηση της ΠΑΕ, δίδοντας τα ηνία του συλλόγου σε μια ομάδα φιλόδοξων και επιφανών επιχειρηματιών – επαγγελματιών η οποία απαρτίζεται από τους :

 

1) ΑμπελίδηςΧάρης (CEO MORIS HELLAS)

 

2) Κιοσσές Ροδόλφος (Επιχειρηματίας)

 

3) Μπρέμπος Γεώργιος (Διευθυντής Καρδιολογικής Θριάσιου Γενικού Νοσοκομείου)

 

4) Καλουτζής Φώτιος (Διευθυντής Φαρμακευτικής Εταιρείας «Παπαέλληνας»)

 

5) Αρκαδιανός Παναγιώτης (Επιχειρηματίας /Παλαίμαχος του Αιγάλεω)

 

Εξυπακούεται ότι η οικογένεια Παλτόγλου θα παρέχει κάθε δυνατή βοήθεια για την εκπλήρωση των αγωνιστικών στόχων της ομάδας, ως απλός φίλαθλος.

Άμεσα θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες για την αλλαγή του διοικητικού σχήματος (Διοικητικό Συμβούλιο και σύγκλιση Γενικής Συνέλευσης για εκλογή νέων μελών ΔΣ)».

 

 

NECTΟΚ