ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΑΝΑΝΕΩΣΕ Ο ΜΠΟΥΓΑΤΣΙΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Ο Κώστας Μπουγάτσιας παραθερίζει με την οικογένεια του στην Εύβοια. Όλο αυτό διάστημα έπειτα από την ολοκλήρωση της σεζόν με το Αιγάλεω στην Α΄ Αθήνας, είχε αρκετές προτάσεις από ομάδες της περιφέρειας Αττικής. Σε όλους έλεγε το ίδιο ευγενικά: "Προηγείται η συζήτηση μου με το Αιγάλεω και βλέπουμε". Χθες αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ο  πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Παλτόγλου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον έμπειρο παίκτη και η υπόθεση έκλεισε μέσα λίγα λεπτά. Ο Κώστας Μπουγάτσιας συνεχίζει στο Αιγάλεω και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο ικανότατος επιθετικός, ο οποίος ήρθε τον περασμένο Δεκέμβριο στην ομάδα από την Αγία Παρασκευή, μέσα σε αυτούς τους έξι μήνες στο Αιγάλεω, είχε μεγάλη συνεισφορά στο αγωνιστικό κομμάτι και ήταν από τις μεταγραφές που ξεχώρισε. Τόσο για την αγωνιστική προσφορά του, όσο και για τον χαρακτήρα του. Κοινώς έδεσε με την ομάδα της πόλης μας. Η διοίκηση έκανε μία ακόμη πολύ θετική κίνηση, δείχνοντας ότι το Αιγάλεω φέτος έχει ανέβει επίπεδο και παίκτες όπως ο Μπουγάτσιας πάντα κάνουν την διαφορά.

"Από το πρώτο διάστημα που ήρθα στο Αιγάλεω κατάλαβα τι σημαίνει αυτή η ομάδα. Και η ιστορία της, και ο κόσμος της και η φανέλα. Ήθελα πάρα πολύ να μείνω στην ομάδα και είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός αυτό", μας είπε ο Κώστας Μπουγάτσιας.

Ο εν λόγω επιθετικός κατά την σεζόν που ολοκληρώθηκε, κέρδισε εννιά πέναλτι, ενώ σκόραρε και επτά φορές (δεν εκτέλεσε κανένα πέναλτι), συμβάλλοντας τα μέγιστα κατά την πορεία της σεζόν 2014 - 2015.

Ο Μπουγάτσιας γεννήθηκε το 1980 και έχει αγωνιστεί σε Ατρόμητο, Θρασύβουλο, Αία Σαλαμίνας, Φωκικό, Λεωνίδιο, Δόξα Βύρωνα, Ανδρούτσο Γραβιάς, Χαραυγιακό και Αγία Παρασκευή.