ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΣΚΟΣΟΛΕΤΗΣ

 

Παρελθόν αποτελεί από το Αιγάλεω ο Αντώνης Σκοσολέτης, που έλυσε την συνεργασία του με τους "κυανόλευκους". Ο 26χρονος επιτελικός μέσος έπειτα από έξι μήνες παραμονής στο Σίτι, όπου αγωνίστηκε σε παιχνίδια κυπέλλου και δύο ματς πρωταθλήματος στην Α΄ Αθήνας, προχωράει στο επόμενο βήμα της καριέρας του.

Ο Αιγαλιώτης παίκτης, πέρυσι το καλοκαίρι είχε δοθεί ως δανεικός από την ΑΕ Αιγάλεω στην ομάδα του Κολωνού και στον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας έπαιξε και στα 15 παιχνίδια. Από την ομάδα του Κολωνού έφυγε με το τέλος του Α΄ γύρου και ήρθε εκ νέου ως δανεικός από την ΑΕ Αιγάλεω στον ΑΟ Αιγάλεω για τον β΄ γύρο του πρωταθλήματος. Πλέον ο παίκτης σύμφωνα με το τυπικό της υπόθεσης επιστρέφει στο δυναμικό της ΑΕ Αιγάλεω και βρίσκεται σε συζητήσεις με τους παράγοντες της ομάδας, καθώς θέλει να αποφασίσει σχετικά με το επόμενο βήμα του.

Ο Σκοσολέτης, που γεννήθηκε το 1989, ξεκίνησε την καριέρα του από τον Θεμιστοκλή Αιγάλεω το 2005, όπου πανηγύρισε την άνοδο από την Β΄ στην Α΄ Αθήνας και αργότερα πήγε ως δανεικός στον Κρόνο Αιγάλεω. Ακολούθησε το στρατιωτικό του, ενώ το δελτίο του ήδη είχε πάει στην Γλυφάδα, αφού ο Θεμιστοκλής είχε συγχωνευθεί με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων. Τελικά ο Σκοσολέτης βρέθηκε το 2012 στην ανερχόμενη τότε ΑΕ Αιγάλεω και για δύο χρόνια έπαιξε εκεί όπου είχε από 27 συμμετοχές την κάθε σεζόν μέχρι το καλοκαίρι του 2014, όπου πήγε στον Κολωνό.