ΧΩΡΙΣ ΤΖΑΝΕΤΑΚΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Με τα Σούρμενα εκτός έδρας αγωνίζεται σήμερα το πρωί στις 11 το Αιγάλεω, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Στόχος εννοείται μόνο η νίκη για την ιστορική ομάδα της πόλης μας, που θέλει να διευρύνει το αήττητο αλλά και το νικηφόρο στατιστικό της, καθώς μέχρι τώρα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές έχει τρεις σερί νίκες (Πανερυθραϊκός εντός, Άφοβος εκτός, Θρίαμβος Χαϊδαρίου εντός). Το Αιγάλεω είναι ΑΙΓΑΛΕΩ και εκτός από τη νίκη τι άλλο;
Στην ομάδα υπάρχει και καλό κλίμα και καλή ψυχολογία και πίστη και θέληση. Απλά πράγματα, οι παίκτες είναι «υποχρεωμένοι» για το νικηφόρο αποτέλεσμα έναντι κάθε αντιπάλου. Η διοίκηση και ο κόσμος είναι δίπλα τους. Και ειδικά ο κόσμος παρά το πρωινό της διεξαγωγής και μάλιστα κυριακάτικα, θα δώσει και πάλι βροντερό παρόν σε αυτό το εκτός έδρας παιχνίδι και σίγουρα θα φύγει ευχαριστημένος μόνο με τους τρεις βαθμούς της νίκης. Από την πλευρά του ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Σουρλής όλη την εβδομάδα δούλεψε πάρα πολύ πάνω στην τακτική και στην τελευταία ομιλία του ζήτησε και πάλι από τους παίκτες του να μπουν πολύ συγκεντρωμένοι στο γήπεδο και να πάρουν τη νίκη.
Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι μοναδικοί που δεν είναι στην διάθεση του Σουρλή είναι ο Τζανετάκος (δεξιά στην κεντρική φώτο), που ακολουθεί θεραπευτική αγωγή, καθώς προέρχεται από θλάση, ενώ απών θα είναι και ο Βασιλάκος (αριστερά στην κεντρική φώτο), που ταλαιπωρείται από ίωση.