ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ ΜΕ ΡΟΥΣΣΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

 

Τεράστια μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Αιγάλεω, ο οποίος εδώ και λίγα λεπτά έκανε δικό του τον Αλέξανδρο Ρούσσο, έναν από τους πιο ικανότατους επιθετικούς των αθηναϊκών γηπέδων τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Ο 26χρονος παίκτης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εδώ και λίγα λεπτά αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αγίας Βαρβάρας και ήδη βρίσκεται καθ’ οδόν για το Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω, προκειμένου να υπογράψει το νέο του δελτίο και να προβάρει την φανέλα του ΑΟ Αιγάλεω. Οι πολυήμερες διαπραγματεύσεις των διοικήσεων της ΑΠΕ και του Αιγάλεω ολοκληρώθηκαν επιτυχώς χθες αργά το απόγευμα και πριν λίγη ώρα σήμερα το μεσημέρι τελείωσαν τα διαδικαστικά αυτής της μεγάλης μεταγραφής.
Ο Αλέξανδρος Ρούσσος, εγγονός του επίτιμου Προέδρου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μάκη Ρούσσου, γεννήθηκε στις 8-5-1989 και ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΠΕ το 2002. Το 2008 μεταγράφηκε στον Βύζαντα όπου αγωνίστηκε στην Γ΄ και Β΄ Εθνική με την ομάδα των Μεγάρων, ενώ ακολούθησε μία ακόμη μεταγραφή του στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Πειραιώς. Στην Αγία Ελεούσα, με την οποία η οικογένεια του είναι άρρηκτα συνδεδεμένη, επέστρεψε το 2012. Εκείνη την σεζόν σημείωσε 10 γκολ, το 2013-2014 πέτυχε 14 γκολ, το 2014-2015 σκόραρε 16 φορές, ενώ στο πρώτο σκέλος της φετινής περιόδου έχει ήδη πετύχει 6 γκολ. «Θωρηκτό» για την κατηγορία ο Ρούσσος και ένας παίκτης με ιδιαίτερο δυναμικό και προσωπικό στυλ, έρχεται να προστεθεί στην φαρέτρα του Γιώργου Σουρλή και να βοηθήσει αμέσως το Αιγάλεω στο υπόλοιπο της περιόδου και στην μεγάλη επίτευξη του στόχου για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Το μεταγραφικό σενάριο με τον Ρούσσο, είχε ξεκινήσει τον περασμένο Δεκέμβριο του 2014, αλλά τότε οι επαφές δεν καρποφόρησαν, λόγω ειδικών συνθηκών. Τελικά η υπόθεση ευοδώθηκε σήμερα, έπειτα και από την μεγάλη επιθυμία του ταλαντούχου παίκτη, ο οποίος ήθελε διακαώς να φορέσει την βαριά και ιστορική φανέλα του Αιγάλεω.