ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΙΟΥΤΑΝΤΗΣ!

AGIOUPENTH

 

 

Είναι στιγμές που τα λόγια είναι πάρα πολύ φτωχά για να περιγράψουν διάφορες καταστάσεις. Ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους, που γνωρίσαμε όλοι εμείς, αρχικά, στον χώρο του ποδοσφαίρου, μία υπέροχη ψυχή, ο Γιάννης Αγιουτάντης, από τα ξημερώματα της Τετάρτης 26 Ιουνίου 2019, δεν είναι πια κοντά μας.

Σε ηλικία, μόλις 52 ετών, ο πρώην Πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλός, αφού πάλεψε με αξιοπρέπεια τα τελευταία τρία (3) χρόνια με την επάρατη νόσο, «έφυγε» για το ταξίδι στην αιωνιότητα.

Θλίψη και μόνο θλίψη για αυτή την ευγενέστατη ψυχή, που σε αυτόν τον σύντομο βίο του, ξεχώρισε ως φωτεινό παράδειγμα ήθους!

Με ρίζες από την Κύθνο και παρότι σε πολύ μικρή ηλικία έμεινε ορφανός από τον πατέρα του, ο Γιάννης Αγιουτάντης μπήκε στην βιοπάλη, πρόκοψε επιχειρηματικά, έκανε μία ευτυχισμένη οικογένεια, και δώρισε φως σε όλους όσοι τον συναναστράφηκαν.

Μεγάλη του αγάπη ο Ιωνικός Νίκαιας, αλλά αναγνωρισμένο και το πέρασμα του από την Προεδρία του ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ!

Σύμπτωση της μοίρας, ότι πριν λίγες μέρες και συγκεκριμένα στις 17 Ιουνίου έφυγε από την ζωή, ο επιστήθιος φίλος του Στέλιος Βαμβακάρης. Απλά σύμπτωση…

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο του Μαρία και στα τέκνα του, Ράνια, Μιχάλη και Δημήτρη.

Ο τελευταίος αποχαιρετισμός στον Γιάννη Αγιουτάντη θα δοθεί αύριο το μεσημέρι (στις 4) Πέμπτης 27 Ιουνίου 2019 στο Γ΄ Κοιμητήριο.

 

Αθάνατος στην καρδιά μας και στην μνήμη μας ο Γιάννης Αγιουτάντης.

 

 

MAMOK