ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΓΑΣ – ΕΝΑΣ ΚΑΤ’ ΕΞΟΧΗΝ

ΑΝΘΡΩΠΟΣ  ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

 

Γέννημα – θρέμμα του Κορυδαλλού, ο συμπολίτης μας, κ. Δημήτρης Μπούγας, μετέχων και ενεργός στην τοπική κοινωνία, στους ρυθμούς και τους παλμούς της, εδώ και πολλά χρόνια, με ιδιαίτερα ξεχωριστό έργο στον χώρο του αθλητισμού – πολιτισμού, ως Πρόεδρος του Αετού Κορυδαλλού, θα κοσμεί από την 1/1/2024 το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας, καθώς εξελέγη με τον συνδυασμό «ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» του Δημάρχου κ. Νίκου Χουρσαλά, στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου 2023.

Μια δικαίωση για τις καθημερινές μάχες του Δημήτρη Μπούγα και το αμέριστο ενδιαφέρον του για την πόλη μας τον Κορυδαλλό.

«Είναι πράγματι μεγάλη η χαρά μου όταν ανακαλύπτω μέσα από την πορεία τόσων χρόνων ότι τυγχάνω της εμπιστοσύνης, συμπάθειας και αγάπης των συμπολιτών μου!!!

Η τιμή και η ευθύνη τεράστια και η παρουσία μου στα δημοτικά συμβούλια θα είναι το ίδιο ισχυρή με την ψήφο που μου δώσατε!!! Ευχαριστώ από καρδιάς όλους σας...», ανέφερε σε μήνυμα του ο κ. Δημήτρης Μπούγας.

 

 

 

Ο Δημήτρης Μπούγας, αυτοδημιούργητος και μαχητής της καθημερινότητας σε κάθε της διάσταση, στην μακρόχρονη πορεία του στα «κοινά», έχει διατελέσει:

Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Πειραιά και Ιδρυτικό μέλος του.

Γ. Γραμματέας στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Πειραιά.

Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ από το 2007 μέχρι και σήμερα, έχοντας να παραθέσει τεράστιο, επιτυχημένο, κοινωνικό και αθλητικό έργο.

Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ποδοσφαιρικών ομάδων του Κορυδαλλού.

Μέλος της Ομάδας Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού.

Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.