ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕ ΣΤΕΛΙΟ ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!

 

 

 

Είχαμε γράψει στις 11 Ιουλίου ότι μεταξύ των πολλών επαφών που είχε κάνει η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού για να καλύψει την θέση του προπονητή μετά το διαζύγιο με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο, το όνομα του Στέλιου Βογιατζή είχε κάνει περισσότερο «κλικ» μεταξύ των υποψηφίων και ο συγκεκριμένος ήταν ο επικρατέστερος. Χθες σε άλλο δημοσίευμα μας είχαμε αναφέρει ότι η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού θα κατέληγε ή στον Στέλιο Βογιατζή ή, στον Δημήτρη Καλύκα. Τελικά όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο με επίσημη ανακοίνωση της διοίκησης του Αετού ο Στέλιος Βογιατζής αναλαμβάνει τα ηνία της ομάδας προκειμένου να την οδηγήσει ξανά στην κορυφή της Α΄ Πειραιά.
Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: ««Η διοίκηση του Αετού Κορυδαλλού ήρθε σε συμφωνία με τον Στέλιο Βογιατζή για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας. Τα πολλά λόγια για τον άνθρωπο, ποδοσφαιριστή και προπονητή Στέλιο περιττεύουν. Ποδοσφαιράνθρωπος, με 600 συμμετοχές σαν ποδοσφαιριστής σε εθνικές κατηγορίες, Πρωταθλητής ως προπονητής με Πανελευσινιακό, Περαμαϊκό, Αστέρα Μαγούλας (2 συνεχόμενες χρονιές σε Α κατηγορία και Δ εθνική), κυπελλούχος ερασιτεχνών Ελλάδας με Αστέρα Μαγούλας και επιπλέον προπονητής σε ιστορικές ομάδες όπως η Προοδευτική, ο Βύζας, ο Μανδραϊκός. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να πετάξει μαζί με τον Αετό πιο ψηλά…εκεί που πραγματικά αξίζει και στους δύο».


Όσο αφορά την δημοσίευση μας στις 11 Ιουλίου είχαμε αναφέρει:


«ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ!


Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται ο Αετός Κορυδαλλού εδώ και λίγες μέρες, μετά την λύση της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Σταυρακόπουλο και ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Πειραιά. Οι επαφές του προέδρου της ομάδας κ. Δημήτρη Μπούγα και των συνεργατών του είναι πάρα πολλές, προκειμένου να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή και ο σύλλογος να συνεχίσει με την ίδια και περαιτέρω δυναμική την επόμενη σεζόν. Οι παράγοντες τηρούν σιγή ιχθύος για τις επαφές τους και μέσα στα επόμενα εικοσιτετράωρα αναμένεται η τελική απόφαση τους. Πάντως από καλά πληροφορημένες πηγές έγινε γνωστό ότι ο Αετός ήρθε σε επαφή και με ένα πολύ γνωστό πρόσωπο στον Κορυδαλλό, τον προπονητή Στέλιο Βογιατζή, που ως παίκτης είναι μέσα στο πάνθεον των μεγαλύτερων μορφών της Προοδευτικής.
Ο Στέλιος Βογιατζής, που την περασμένη σεζόν ήταν για ένα χρονικό διάστημα στον Ζευγολατιό Κορινθίας, παλαιότερα έχει περάσει από τους πάγκους της Προοδευτικής, του Αστέρα Μαγούλας, του Μανδραϊκού και του Άρη Αμφιάλης».


Στο χθεσινό δημοσίευμα μας (13 Ιουλίου) όπου προϊδεάζαμε ότι ο Αετός Κορυδαλλού καταλήγει σε Βογιατζή ή, Καλύκα αναφέραμε τα εξής:


«ΣΕ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Η΄ ΚΑΛΥΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Ο ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ;


Σήμερα το βράδυ έχουν πάλι συμβούλιο στον Αετό Κορυδαλλού σχετικά με το θέμα για τον νέο προπονητή. Στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα μετά την αποχώρηση του Βαγγέλη Σταυρακόπουλου τηρούν κυριολεκτικά… σιγή ιχθύος και πριν από λίγες μέρες είχαμε γράψει μέσα στις πολλές επαφές που είχαν γίνει, ότι υπήρξε συνάντηση με τον Στέλιο Βογιατζή (φώτο δεξιά), ο οποίος θεωρείται ο επικρατέστερος. Η παραίτηση, όμως, του Δημήτρη Καλύκα (φώτο αριστερά) χθες από τους Αγίους Αναργύρους, ίσως να άλλαξε τα δεδομένα και πλέον προστέθηκε και αυτός στους υποψήφιους. Λίγες ώρες έμειναν για να επιλέξει προπονητή ο Αετός Κορυδαλλού και πιθανόν τα ονόματα Βογιατζή και Καλύκα να είναι αυτά που θα «παίξουν» περισσότερο. Εκτός και αν ο πρόεδρος Δημήτρης Μπούγας με τους συνεργάτες του κάνουν την έκπληξη με τρίτο όνομα…».