ΟΙ «ΜΙΚΡΟΙ» ΤΗΣ ΑΠΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023

apemikr

 

 

Ξεκινά και επίσημα σε λίγα 24ωρα, με την έναρξη της προετοιμασίας, η νέα ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023 για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, που θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Αρκετές οι μεταγραφικές προσθήκες της ΑΠΕ, καθώς ήδη έχει προχωρήσει στην απόκτηση δέκα (10) παικτών – έχουν αναφερθεί σε προηγούμενα άρθρα μας – αλλά πέρα από αυτή την συνηθισμένη διαδικασία για την στελέχωση του ρόστερ, στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, υπάρχουν πλέον και τα δικά της παιδιά, δηλαδή νεαροί αθλητές που προέρχονται από τις ακαδημίες της.

Έτσι, έπειτα από απόφαση του προπονητή Νίκου Κουνάδη (κεντρική φώτο) και του Τεχνικού Διευθυντή των ακαδημιών, Αντώνη Βαζλαματζή, κλήθηκαν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος και να ενταχθούν στο ρόστερ, οι νεαροί συμπολίτες μας, Γιάννης Τεπετίδης, Κώστας Μιχαλόπουλος και Ιγνάτιος Μπαριάμι.

 

 

TEPETMESS

Ο Γιάννης Τεπετίδης, είναι ο πιο «μπαρουτοκαπνισμένος» της νέας… σειράς της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς εδώ και αρκετό καιρό μετέχει στις υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος, έχοντας μάλιστα καταγράψει και επίσημες εμφανίσεις.

Ο ταλαντούχος παίκτης έχει γεννηθεί το 2005 και φέτος θα πάει στην Γ΄ τάξη του 2ου Λυκείου της πόλης μας. Από πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε από τις ακαδημίες της ΑΠΕ και αγωνίζεται ως στόπερ, αλλά και ως 6άρι, φτάνοντας μάλιστα να ενταχθεί στις ηλικιακές (Κ14 και Κ17) μικτές της ΕΠΣΑ.

Σε ηλικία 14 ετών, και πιο συγκεκριμένα στις 25 Σεπτεμβρίου 2019, έκανε ντεμπούτο με την φανέλα της ΑΠΕ στον εκτός έδρας αγώνα κυπέλλου με τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, ενώ την ίδια σεζόν (2019-2020), όταν η ομάδα της πόλης μας λάμβανε μέρος στην διοργάνωση της Β΄ ΕΠΣΑ, ο τότε προπονητής Τάκης Γιαννόπουλος τον χρησιμοποίησε στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Δούρειο. Την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2021-2022) ο Γιάννης Τεπετίδης, κατέγραψε συμμετοχή στον αγώνα κυπέλλου (10 Νοεμβρίου 2021) με τους Τράχωνες.

 

MIXALOPMESS

Ο 18χρονος Κώστας Μιχαλόπουλος, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας, αλλά και τον Πόντο, αγωνίζεται ως επιθετικός.

Ολοκλήρωσε την μαθητική κλίμακα στο 1ο Λύκειο Αγίας Βαρβάρας και έχει ήδη επιλέξει ειδικότητα για να σπουδάσει σε ΙΕΚ.

Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Τάσου Λαζάρου και το 2017 εντάχθηκε στις υποδομές της ΑΠΕ, ενώ από πέρυσι μετέχει στις υποχρεώσεις του ανδρικού τμήματος.

 

BARIAMESS

Ο Ιγνάτιος Μπαριάμι, που έχει γεννηθεί το 2005 και αγωνίζεται ως εξτρέμ, θα πάει στην Γ΄ τάξη του 1ου Λυκείου Αγίας Βαρβάρας. Έχει ξεκινήσει από πολύ μικρός στις ακαδημίες της ΑΠΕ, ενώ και αυτός από πέρυσι συμμετέχει στο πρόγραμμα του ανδρικού τμήματος.

 

 

 

STMAKARX