ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΔΙΠΛΑ Η ΑΠΕ

ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ!

ARXAPEKOSM

 

 

Μεγάλη μέρα η Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022, καθώς η πόλη της Αγίας Βαρβάρας τιμά την πολιούχο της και παράλληλα η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, το ποδοσφαιρικό καμάρι της περιοχής, η αήττητη πρωτοπόρος του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, υποδέχεται στην έδρα της στα “Ριμινίτικα”, στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής, τον Άγιαξ Ταύρου.

Διπλή γιορτή, λοιπόν, για την πόλη μας, καθώς εορτάζουμε την πολιούχο Αγία Βαρβάρα και στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι – γιορτή, η ΑΠΕ θέλει να συνεχίσει το δυναμικό σερί της και να μείνει ακλόνητη στην κορυφή!

Η διοίκηση της ΑΠΕ, σε μία ιδιαίτερη μέρα χαράς για την Αγία Βαρβάρα, καλεί όλες και όλους τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρών το πρωί (στις 11) της Κυριακής 4 Δεκεμβρίου 2022 στο γήπεδο “Ριμινίτικα” και να γιορτάσουν όλοι μαζί για την πόλη και την ομάδα!

Τον αγώνα, που θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί, θα διευθύνει ο αξιολογημένος διαιτητής SUPER LEAGUE 2, Κώστας Μπαϊρακτάρης με βοηθούς τους Νικολάου Χ. και Κουκόπουλο Β.

Είναι ο δεύτερος αγώνας, που σφυρίζει ο εν λόγω ρέφερι, την φετινή σεζόν 2022-2023 στον 2ο όμιλο της Α΄ Αθήνας, καθώς έχει προηγηθεί αυτός, στην 4η αγωνιστική (5 Νοεμβρίου 2022), μεταξύ Ανθούπολης και Αγίων Αναργύρων, που έληξε με νίκη των φιλοξενούμενων με 1-4.

 

 

MAMOK