ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Πολύ σπουδαία εκτός έδρας νίκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το απόγευμα του Σαββάτου 2 Δεκεμβρίου 2023, καθώς η ομάδα της πόλης μας νίκησε εκτός έδρας με 0-2 τα Μελίσσια για την 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, και πάει με… ανεβασμένη ψυχολογία, στην αυριανή (Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023) μουσικοχορευτική της εκδήλωση στην «ΜΟΥΣΙΚΗ ΓΩΝΙΑ»!

…Χτίζει εις βάθος και παλεύοντας η νεανική Αγία Ελεούσα του Νίκου Κουνάδη, η οποία, επανήλθε στις νίκες, μετά από τρεις (3)… ξερές ισοπαλίες (0-0), ενώ παράλληλα, διατήρησε αήττητο επτά (7) σερί αγωνιστικών και για 5ο συνεχή αγώνα, κράτησε το μηδέν στην άμυνα!

Σε αυτήν την 3η φετινή της εκτός έδρας νίκη (και 5η συνολικά έως τώρα), όπου η «Αγία» είχε με καλή κυκλοφορία της μπάλας τον σχετικό έλεγχο του αγώνα, ο Μαθιούδης στο 35΄ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Γκουτίδη, πέτυχε το 0-1.
Στο 90΄ ο Γκίζι, που είχε περάσει λίγο πριν (89΄) στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή, με πλασέ «έγραψε» το τελικό 0-2, που ανέβασε την ΑΠΕ, πιο ψηλά στην βαθμολογία!.

Προσωρινά, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η 13η αγωνιστική, η ΑΠΕ είναι στην 5η θέση με 20 βαθμούς, έχοντας 5 νίκες, 5 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 15-15.

Διαιτητής ο Αλάμπεης.

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Πυρένης, Πρόβατος, Φουκούλης, Ζαμάνης (84΄ Παπακωνσταντίνου), Γούλας, Μαράνος, Τσοπανάκος, Σβίγγος, Κολονέρος, Παπαχρήστος, Μιχαλέας (77΄ Τσιάμης)

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Γκαρδιακός, Μπίκος, Μίχας, Μαθιούδης, Κατσικογιάννης (66΄ Βάσσος), Πατσαντζόγλου, Γκουτίδης, Καραδήμας, Κοπανάς (89΄ Γκίζι), Μπαριάμι