Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

 

 

Έγινε η κλήρωση για το κύπελλο ΕΠΣΑ και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην φάση των 16 θα υποδεχθεί στις 11 Νοεμβρίου τον Ολ. Λιοσίων. Να σημειωθεί ότι η Αγία Ελεούσα είναι στον ίδιο όμιλο (1ο) της Α΄ Αθήνας με τους «ερυθρόλευκους» του Ιλίου και μάλιστα την 1η αγωνιστική τους είχε νικήσει εντός έδρας με 2-0. Και τα δύο γκολ της συνάντησης είχε σημειώσει ο Αλέξανδρος Ρούσσος. Η Αγία Ελεούσα στον αγώνα του πρωταθλήματος είχε αγωνιστεί ως εξής: Ζούκας, Κακαβάς, Βατίστας, Πλακάς, Καζάλας, Κλωνάρης, Τσολάκογλου (85΄ Μπούσι), Πολυκρέτης, Μωϋσιάδης (61΄ Χρυσούλης), Καλογερής, Ρούσσος (75΄ Μουστάκης).
Στο κύπελλο ΕΠΣΑ ο Ολ. Λιοσίων κατά την 3η φάση είχε περάσει τον Κεραυνό Πετρούπολης νικώντας τον εκτός έδρας με 4-1, ενώ στην 4η φάση νίκησε εντός έδρας στην παράταση την Διάνα Ηλιούπολης με 3-2. Η Αγία Ελεούσα στο κύπελλο ΕΠΣΑ ξεκίνησε από την 4η φάση όπου ξεπέρασε το εμπόδιο του Θριάμβου Χαϊδαρίου νικώντας τον με 1-0.
Στο πρωτάθλημα ο Ολ. Λιοσίων έπειτα από 6 αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Α΄ Αθήνας είναι στην 14η θέση με 4 βαθμούς έχοντας μία νίκη, μία ισοπαλία και 4 ήττες, ενώ έχει συντελεστή τερμάτων 3-13.
Τα 8 ζευγάρια της κλήρωσης είναι τα εξής: Αγία Ελεούσα – Ολ. Λιοσίων, Αγία Παρασκευή – Μικρασιατικός, Ιάσων – Τράχωνες, Χαλάνδρι – Θρίαμβος Αθηνών, Σούρμενα – Ηλυσιακός, Καματερό – ΑΟ Γλυφάδας, Τερψιθέα – Ειρήνη Πετρούπολης, Ηράκλειο – Άγιος Ιερόθεος.