ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Εκλογές για την ανάδειξη νέου ΔΣ θα έχουμε στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 9 Ιανουαρίου. Μετά από πολύμηνο διάστημα, όπου η ομάδα μετά την παραίτηση του πρώην Προέδρου Γιώργου Γιανναράκη και το ενδιάμεσο πέρασμα του Στέφανου Κτιστάκη, οδηγήθηκε στην λύση της Επιτροπείας από σύνολο παραγόντων, ήρθε η ώρα έστω και αν οι εποχές είναι δύσκολες, αλλά και η αγωνιστική κατάσταση και πορεία της ομάδας δεν είναι η καλύτερη στην Α΄ Αθήνας, να αποκτήσει τουλάχιστον σταθερό διοικητικό σχήμα, προκειμένου να βαδίσει πιο σίγουρα (διοικητικά), μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου.
Η κατάσταση που βρίσκεται γενικά ο σύλλογος δεν είναι… ρόδινη και κυριολεκτικά έγινε μεγάλη προσπάθεια από την Επιτροπή Σωτηρίας για να διατηρήσει ο σύλλογος αξιοπρεπές πρόσωπο σε όλα τα επίπεδα. Η χαμηλή βαθμολογική θέση της ομάδας είναι ο λόγος, που ίσως κάποιοι που ήθελαν να ασχοληθούν με τον σύλλογο δεν θα το πράξουν, καθώς φοβούνται μήπως η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα δεν μπορέσει να κρατηθεί στην κατηγορία. Οπότε στις 9 Ιανουαρίου το πιθανότερο είναι στην εκλογική διαδικασία να παραστούν για να συμμετάσχουν έμπειροι ποδοσφαιρικοί παράγοντες, καθώς και αυτοί που νοιάζονται πραγματικά τον σύλλογο. Αν η ομάδα σωθεί, θυμηθείτε, ότι τότε μπορεί να εμφανιστούν και άλλοι σωτήρες…
Εν πάση περιπτώσει, ένα από τα ονόματα που θα λάβουν μέρος στην εκλογική διαδικασία είναι ο παλαιός έμπειρος παράγοντας και πρώην Πρόεδρος της ομάδας κ. Γρηγόρης Μαγαλιός (φώτο), ο οποίος μετέχει στην Επιτροπή Σωτηρίας και οι πληροφορίες θέλουν ότι σε αυτή την δύσκολη καμπή του σωματείου, μάλλον θα κληθεί να επανέλθει στον Προεδρικό θώκο, προκειμένου να υπάρξει μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα μια σχετική ηρεμία και ισορροπία στα διοικητικά του ιστορικού συλλόγου.