ΑΠΟ ΔΑΣΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο ΛΑΔΑΣ

 

 

 

Νέα μεταγραφική προσθήκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας και της πολύ δύσκολης προσπάθειας που καταβάλει η ομάδα για την παραμονή της στην κατηγορία. Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Γιάννη Λαδά (φώτο) από το Δάσος Χαϊδαρίου στην ομάδα της πόλης μας.
Οι πρώτες επαφές με τον 22χρονο μεσοεπιθετικό είχαν γίνει το περασμένο καλοκαίρι, αλλά τότε η υπόθεση δεν είχε τελεσφορήσει. Το θέμα επανήλθε στο προσκήνιο πριν από λίγες μέρες, παίκτης και ΑΠΕ συμφώνησαν και ήδη ο Λαδάς τέθηκε στην διάθεση του προπονητή του συλλόγου Ηλία Ράμμου.
Ο Χαϊδαριώτης Γιάννης Λαδάς έχει ξεκινήσει από τις ακαδημίες του Δάσους Χαϊδαρίου, αργότερα έπαιξε στην ομάδα Νέων του ΑΟ Περιστερίου και κατόπιν επέστρεψε στο Δάσος Χαϊδαρίου και το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ, όπου την σεζόν 2014-2015 είχε 22 συμμετοχές, την περίοδο 2015-2016 15 συμμετοχές και φέτος στο πρώτο μισό της περιόδου 4 συμμετοχές, ολοκληρώνοντας παράλληλα και τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις.
Στην ομάδα της Αγίας Ελεούσας θα συναντήσει και δύο παλιούς γνώριμους του, τους Παπαναστάση και Κοντοπύργια, με τους οποίους αγωνίστηκε μαζί πέρυσι στον γειτονικό σύλλογο του Δάσους Χαϊδαρίου.
Ο Λαδάς είναι το 4ο απόκτημα της ΑΠΕ στην εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Γεροκωνσταντή (από ΑΕ Ισταίας), Σταμόπουλου (από Αία Ασπροπύργου) και Τυριακίδη (από Ιεράπολη / ανήκει στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου), στην προσπάθεια που γίνεται από τη νέα διοίκηση της ομάδας, προκειμένου ο προπονητής Ηλίας Ράμμος να έχει όσο το δυνατόν περισσότερες επιλογές στο ρόστερ.