ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΑΝΤΙ ΡΑΜΜΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς είχαμε την ξαφνική αποχώρηση του προπονητή Ηλία Ράμμου (φώτο δεξιά), ο οποίος υπέβαλλε την παραίτηση του για προσωπικούς λόγους λίγες ώρες μετά τον αγώνα με την Πεύκη για την 25η αγωνιστική.
Σε ανακοίνωση της η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα αναφέρει σχετικά με την παραίτηση του Ηλία Ράμμου: «Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο γεγονός η παραίτηση ενός προπονητή και ειδικά στην περίπτωση του Ηλία Ράμμου, απόφαση η οποία, όμως, ήταν απολύτως σεβαστή. Ευχαριστούμε τον Ηλία Ράμμο, έναν προπονητή και άνθρωπο, ο οποίος μέσα στο λίγο αυτό χρονικό διάστημα που συνεργαστήκαμε μαζί του, αποτέλεσε για εμάς υπόδειγμα και για την δουλειά του στο γήπεδο, αλλά και για το ήθος και ύφος του σε ανθρώπινο επίπεδο. Του ευχόμαστε κάθε τι καλύτερο στην συνέχεια της πορείας του και τον αποχαιρετούμε ως φίλο της ομάδας μας, ειδικά σε αυτή την δύσκολη καμπή στην ιστορία της ΑΠΕ.
Επίσης ως διοίκηση θα θέλαμε να αναφερθούμε και σε ένα επίλεκτο μέλος της ιστορίας του συλλόγου, που έχει υπηρετήσει την ΑΠΕ, τόσο ως παίκτης, όσο και ως παράγοντας, ενώ το τελευταίο διάστημα και με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, προσέφερε τις υπηρεσίες του ευρισκόμενος στο πλευρό του Ηλία Ράμμου, στον πάγκο της ομάδας. Ο λόγος για τον ξεχωριστό κ. Μιχάλη Μουσούρη, ένα αναπόσπαστο μέλος μας, ο οποίος εδώ και πολλά χρόνια, αλλά εδικά την τελευταία δύσκολη περίοδο, προσφέρει ανιδιοτελώς και αφιλοκερδώς στον σύλλογο, όπως βέβαια και από όποιο πόστο του ζητηθεί, όπως βέβαια και στην προκειμένη περίπτωση. Τον ευχαριστούμε δημοσίως και προχωράμε όλοι μαζί για στηθεί στα πόδια του, αυτό το ιστορικό οικοδόμημα, που λέγεται ΑΠΕ Αγία Ελεούσα».
Έπειτα από την παραίτηση του Ηλία Ράμμου, προπονητής στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανέλαβε ο παλαίμαχος παίκτης του σωματείου Κώστας Κωνσταντινίδης (φώτο αριστερά), με μεγάλη ιστορία και αυτός στον σύλλογο.