ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Πολύ βάρος και ενδιαφέρον για την οργάνωση και σωστή λειτουργία των ακαδημιών της ομάδας έχει ρίξει η διοίκηση της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, προκειμένου το νευραλγικό αυτό κομμάτι του ιστορικού σωματείου να «ζωντανέψει» περισσότερο, ειδικά τώρα που η ομάδα έχει γυρίσει στην φυσική της έδρα στα Ριμινίτικα και χρησιμοποιεί το γήπεδο για προπονήσεις.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, την περασμένη Τρίτη το απόγευμα, εκ μέρους της διοίκησης, ο Γεν. Γραμματέας (Εντεταλμένος Υπεύθυνος των Ακαδημιών) κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ (φώτο αριστερά), ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Καρατζάς (δεξιά φώτο) και οι προπονητές των τμημάτων είχαν συνάντηση στα Ριμινίτικα με τους γονείς των αθλητών – παιδιών των υποδομών, προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά με το οργανόγραμμα και τα πλάνα της ΑΠΕ σχετικά με τις ακαδημίες, καθώς και για τους πληροφορήσουν για τις επόμενες δράσεις. Αυτές οι συναντήσεις θα είναι πλέον συνεχείς και συγκεκριμένες, καθώς οι διοικούντες τον σύλλογο θέλουν να καθιερώσουν αυτό το σύστημα, προκειμένου και εκεί η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να ανοίξει ένα δίαυλο απευθείας επικοινωνίας με τους γονείς και συμπολίτες μας, οι οποίοι έχουν τα παιδιά τους στην ομάδα.
Στην συνάντηση οι Δαλαταριόφ, Καρατζάς επεσήμαναν ορισμένες θέσεις της διοίκησης, ενώ παράλληλα απάντησαν σε ερωτήσεις, απορίες και θέματα που έθεσαν οι γονείς.
Ακόμη έγινε και μια πρώτη ενημέρωση σχετικά με τα καλοκαιρινά τουρνουά που έχουν προταθεί για να λάβουν μέρος οι ακαδημίες της ΑΠΕ και τις επόμενες μέρες θα επιλεχθεί η διοργάνωση και ο τόπος, που θα μεταβούν τον επόμενο μήνα τα τμήματα υποδομών του σωματείου.

 

 Για πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημίες του συλλόγου μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Μιχάλη Δαλαταριόφ (6980 003012) και Παναγιώτη Καρατζά (6972 780003).

 

Τέλος, να αναφέρουμε ακόμη ότι ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας, παρά την ολοκλήρωση των επισήμων αγωνιστικών υποχρεώσεων του ανδρικού τμήματος, συνεχίζει κανονικά και επί καθημερινής βάσης τις προπονήσεις στα Ριμινίτικα, την φυσική έδρα του σωματείου, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, διεξάγει δοκιμαστικά και προπονήσεις για ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα στελεχώσουν τόσο το εφηβικό, όσο και το ανδρικό τμήμα. Υπεύθυνος για αυτά τα αγωνιστικά τεστ και την επιλογή σε αυτή την φάση είναι ο προπονητής του συλλόγου και παλαίμαχος παίκτης της ΑΠΕ, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης.
«Η επιστροφή της ομάδας μας, σταδιακά, στα Ριμινίτικα, σηματοδοτεί νέες καταστάσεις, αλλά και προοπτικές για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Η διοίκηση του συλλόγου με πνεύμα ανανέωσης προχωράει σε αλλαγές σε όλους τους τομείς, ακόμη και σε αυτού του έμψυχου δυναμικού. Υπό αυτό το πρίσμα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ανοίγει τις πόρτες για όλα τα παιδιά και τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους καλεί να έρθουν κοντά στην ομάδα και να ενταχθούν σε αυτό το ενδιάμεσο προπονητικό πρόγραμμα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018», αναφέρει μεταξύ άλλων ανακοίνωση του ΔΣ.
Οι προπονήσεις και τα δοκιμαστικά για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα θα διαρκέσουν έως τις 8 Ιουνίου με εβδομαδιαίο πρόγραμμα στα Ριμινίτικα.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 4.30 το απόγευμα έως τις 5.30 θα γίνονται προπονήσεις στα τμήματα Προτζούνιορ και Τζούνιορ (γεννηθέντες από 2007 και πάνω).
Επίσης, κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 7 το απόγευμα έως τις 8 θα προπονούνται τα τμήματα του Παμπαιδικού (από 2004 και πάνω).
Τα τμήματα Παίδων και Εφήβων (2002) θα γυμνάζονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 7.45 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ.
Και τέλος, προπονήσεις ανδρικού τμήματος και δοκιμαστικά νέων (από 2001 και μεγαλύτεροι) ποδοσφαιριστών θα διεξάγονται κάθε Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 7.
Για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα δοκιμαστικά, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στον κ. Κώστα Κωνσταντινίδη (τηλ. επικοινωνίας: 6971 806676).


 Για πληροφορίες σχετικά με τις ακαδημίες του συλλόγου μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ.κ. Μιχάλη Δαλαταριόφ (6980 003012) και Παναγιώτη Καρατζά (6972 780003).