ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ... ΑΠΟΔΡΑΣΗ

 

ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΣΤΗΝ ΕΡΕΤΡΙΑ!

 

APERARX

 

 

Συνδύασαν ποδόσφαιρο, χαλάρωμα και διακοπές οι ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς από τις
τις 29 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου, τμήματα των υποδομών της ιστορικής ομάδας της πόλης μας έλαβαν μέρος στο μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά EVIA Soccer Link Cup, που διεξήχθη στην παραθαλάσσια Ερέτριας. Στο εν λόγω τουρνουά, που έγινε με την υποστήριξη του Καλλικρατικού Δήμου Ερέτριας και του τοπικού Απόλλων Ερέτριας, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα συμμετείχε αυτό το τριήμερο με δύο τμήματα και πιο συγκεκριμένα με το Παμπαιδικό και το Τζούνιορ. Επικεφαλής της αποστολής ήταν ο Γενικός Γραμματέας του ΔΣ της ομάδας και Γενικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ, κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ με συνοδό τον προπονητή Μπάμπη Ταουξή, ενώ στην αποστολή της ομάδας συμμετείχαν και πολλοί γονείς των νεαρών αθλητών της Αγίας Ελεούσας.
Οι αγώνες έγιναν στο Δημοτικό Στάδιο Ερέτριας, έδρα του τοπικού και ιστορικού σωματείου Απόλλων Ερέτριας, γήπεδο το οποίο έχει φυσικό χλοοτάπητα. Στο τουρνουά έλαβαν μέρος πολλές ομάδες από την Αθήνα, την Εύβοια και από γειτονικούς νομούς, ενώ η διοργάνωση κρίνεται άκρως επιτυχημένη.
Η ποδοσφαιρική αποστολή της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο εντός, όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων, καθώς οι νεαροί αθλητές ήταν έδειξαν πειθαρχημένοι, σοβαροί και προσηλωμένοι στον στόχο τους, που ήταν η εν γένει καλή παρουσία τους και η αποκόμιση εμπειριών.
«Τα τουρνουά και ειδικά όσα γίνονται εκτός Αθηνών, έχουν θετικό πρόσημο τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τους νεαρούς αθλητές μας. Για την ομάδα μας είναι καλό, διότι η ΑΠΕ συμμετέχει σε αυτά τα πανελλήνια πρωταθλήματα και δείχνει ότι παραμένει ένας εξωστρεφής σύλλογος, ενώ οι μικροί αθλητές μας συνδυάζουν τον παραθερισμό με την μπάλα και παράλληλα συλλέγουν εμπειρίες εκτός έδρας αποστολών, που ίσως κληθούν στο μέλλον να επαναλάβουν. Θα ήθελα να πω συγχαρητήρια στους μικρούς αθλητές της ΑΠΕ που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και ήταν εκπληκτικοί, ενώ θα ήθελα να ευχαριστήσω τον προπονητή μας κ. Μπάμπη Ταουξή και τους γονείς των αθλητών, που συνόδευσαν την ομάδα στην Εύβοια», μας τόνισε ο κ. Δαλαταριόφ.

 

APER1

 

APER2

 

 

APER3

 

APER4

 

APER5