ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΠΟ ΚΩΣΤΑ ΒΟΣΣΟ

 

ΣΕ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛEΟΥΣΑ

 

 

 

Μεγάλη η αγάπη, η συμπαράσταση και η ανταπόκριση, νέων και παλιών παραγόντων, μελών και φίλων για την ιστορική ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ.
Δεν είναι και λίγοι αυτοί που με κάθε τρόπο ενισχύουν τον σύλλογο της πόλης μας! Πριν λίγες μέρες επισκέφθηκε τα γραφεία του σωματείου ο πρώην Πρόεδρος της ΑΠΕ, ο συμπολίτης μας νεαρός επιχειρηματίας κ. Κώστας Βόσσος (φώτο), ο οποίος είχε συνάντηση με τον νυν Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, προκειμένου να ενημερωθεί για τα τεκταινόμενα στην ομάδα, ενώ παράλληλα δεν ξέχασε να προμηθευθεί τα απαραίτητα εισιτήρια διαρκείας για όλη την σεζόν και παράλληλα και την κάρτα μέλους.
Άνθρωπος χαμηλών τόνων, αλλά με μεγάλη δυναμική και συνεισφορά στην ομάδα ο Κώστας Βόσσος, ο οποίος χωρίς πολλά λόγια, αλλά πάντα εμπράκτως, είναι δίπλα στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Άλλωστε και ο ίδιος είχε αναλάβει κάποτε σε πολύ δύσκολη καμπή την προεδρία της ομάδας, βγάζοντας την ομάδα στο ξέφωτο…!!!
Επίσης να σημειώσουμε ότι ο Κώστας Βόσσος, προέρχεται από μία οικογένεια με πλούσιο παρελθόν, παρών, αλλά και μέλλον, τόσο στα αθλητικά, όσο και στα δημοτικά – κοινωνικά δρώμενα.
Ο πατέρας του, ο κ. Θεόδωρος Βόσσος, είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος του ΣΕΓΑΣ, από τους πρωτοπόρους παράγοντες στον κλασσικό αθλητισμό (ειδικά της Δυτικής Αθήνας), εδώ και 30 χρόνια περίπου, ενώ ο αδελφός του Κώστα, ο Βασίλης Βόσσος, υπήρξε αθλητής στίβου, διετέλεσε Αντιδήμαρχος Αγίας Βαρβάρας (έχοντας υπό την ευθύνη του το αθλητικό κομμάτι της πόλης μας), ενώ παραμένει και Δημοτικός Σύμβουλος Αγίας Βαρβάρας.