ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΙΚΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΣΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΛΑΤΩΝΑ

 

MIXAIL18

 

 

Πέρα από το τεχνικό και προπονητικό κομμάτι, ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Τάκης Γιαννόπουλος, έριξε πολύ βάρος όλες τις περασμένες μέρες στο θέμα ψυχολογία. Ο τεχνικός της ιστορικής ομάδας έπειτα από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ την περασμένη Κυριακή, όπου η ΑΠΕ ήρθε ισόπαλη (0-0) εντός έδρας με τον Χαλκηδονικό σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του δικαιούταν κάτι καλύτερο από τον ένα (1) βαθμό, θέλησε να τονώσει περαιτέρω την ψυχολογία τους, καθότι οι περισσότεροι εξ αυτών είναι σχετικά μικροί σε ηλικία και ίσως το ισόπαλο αποτέλεσμα της πρεμιέρας να τους αποσυντόνισε.
«…Παίξατε πολύ καλά στο πρώτο επίσημο ματς της χρονιάς για το πρωτάθλημα και δικαιούσασταν τη νίκη. Είσαστε νέο σύνολο και όλοι μας θέλουμε πίστωση χρόνου, χωρίς αυτό, όμως, να είναι δικαιολογία και εφόσον δείχνετε ότι δίνεται τον καλύτερο εαυτό σας στο γήπεδο. Αφήνετε τον αγώνα με τον Χαλκηδονικό στο παρελθόν και πάμε παρακάτω. Είμαστε η Αγία Ελεούσα, μία από τις πιο ιστορικές ομάδες της Αθήνας και στόχος μας πάντα είναι η νίκη. Αυτό θέλω από εσάς και τώρα…», είπε μεταξύ άλλων ο εν λόγω προπονητής στους παίκτες του σε μια από τις τελευταίες ομιλίες του.
Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον σημερινό Κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα (στις 4.30 το απόγευμα) με τον Κολωνό στο γήπεδο της Ακαδημίας Πλάτωνος. Ο Τάκης Γιαννόπουλος, εκτός από τον τραυματία Μιχαήλ (φώτο) θα έχει όλους τους άλλους παίκτες στην διάθεση του, ενώ τον σύλλογο αναμένεται να ακολουθήσουν εκτός έδρας και αρκετοί φίλοι της ομάδας, που την στηρίζουν παντού και πάντα. Ο γηπεδούχος Κολωνός προέρχεται από την εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας, όπου έχασε με 4-2 από τον Αίμο Πετρούπολης.